Wysłany: 2011-01-08, 19:13 problem z obudowa hamulca recznegi i dmuchawa
mianowicie mam problem z obudowa hamulca ręcznego bo nie za bardzo wiem jak wymienic mieszek ochronny?
a druga sprawa to jak rozmontować (wyjać) wentylator?
jezeli masz półkę (ew. schowek) pod air bag to go odkręcasz i masz dojście do silniczka dmuchawy. co do ręcznego odkręcasz śrubę w kieszeni za rączką zaciągasz ręczny na maksa i ciągniesz rączkę do przodu i schodzi i po sprawie
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-01-09, 02:26
Ja oderwałam ten plastik od dolnej części mieszka a później nowy docięłam do kształtu plastiku i na kropelkę. Jedynym problemem było wpięcie tego elementu w obudowę, stary plastik lubi się łamać, ale to tylko kwestia cierpliwości.
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-01-09, 20:22
Tam są takie jakby haczyki, które łatwo będzie stopić i prawdopodobnie same "klapną" przy topieniu. Wcześniej na to nie wpadłam i zrobiłam kropelką czy tam innym superglutem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum