Hej.. mam pytanie szukałem ale coś mi nie wychodzi.. Czy siedzenia dokładnie półskóra z Leona I do Vento.. będą pasować ? Przód plus kanapa ? I czy instalacja do podgrzewanych będzie ta sama ? Dodam ze tamte fotele są w pełni elektryczne.. musiałbym pewnie ciągnąć kable.. Ale czy szyny będą te same ? Robił to już ktoś ?
no to bedziesz pierwsza osoba ktora sie zorientuje i to zrobi dzialaj pomierz se wszystko i bedziesz wiedzial czy pasuje
Wysłany: 2012-02-05, 20:38
W razie czego migomat, lutownica, bezpieczniki, ciepły garaż i do roboty. to, że nikt tego nie robił, ma swoje dobre strony, bedziesz miał niepowtarzalne wnetrze.
Kanapa będzie na pewno jedynie problem z przednimi fotelami.. Ew nie będą się przesuwać nie no ;p Będę próbował coś wykminić.. Ale to jak będzie cieplej bo w garażu zimno nawet piecyk nie domaga.
Kamyczeq co prawda nie odpowiem czy pasują czy nie ale zazwyczaj to gorzej jest z kanapą.
Odnośnie przodu to 3 lata temu wsadziliśmy do golfa 2 siedzenia z passata b5.Generalnie mając kątówkę,spawarkę i dwa komplety siedzeń to napewno będą pasowały. Bez przerobek nie ma zbyt dużych szans.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum