demontujemy lampy , rozklejamy klosz od obudowy ( opalarka i cienki nozyk lub maczamy w goracej wodzie ) likwidujemy stray klej z klosza i obudowy , malujemy wszystko na czarno oprocz odblysnika najlepiej pedzlem ,dajemy nowy silikon do szyb czarny i sciskamy czyms zeby dobrze sie zeszlo i cala filozofia , a tak na marginesie opcja szukaj wszystko jest opisane ladnie
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2012-06-07, 11:28, w całości zmieniany 1 raz
za mało podgrzałem silikon i podważałem śrubokrętem i odprysk szkła rozciął mi łuk brwiowy a po drodze rozciął źrenice i rogówkę ból w skali od 1 do 10 to jakieś 8 ;p bo 10 to zerwana pachwina na meczu ;p ale zbliżone ;p no i po zagojeniu gorsza jakoś widzenia na to oko ;> dlatego lepiej założyć do takiego majsterkowania oksy ;p
_________________ Kiedy znajdziemy się na zakręcie ?!
REDUKCJA, BUT I ODCIĘCIE
za mało podgrzałem silikon i podważałem śrubokrętem i odprysk szkła rozciął mi łuk brwiowy a po drodze rozciął źrenice i rogówkę ból w skali od 1 do 10 to jakieś 8 ;p bo 10 to zerwana pachwina na meczu ;p ale zbliżone ;p no i po zagojeniu gorsza jakoś widzenia na to oko ;> dlatego lepiej założyć do takiego majsterkowania oksy ;p
Ja pier....
Powrotu do zdrowia bo ja tez inwalida ale ze zlamanym wieloodlamowo nadgarstkiem
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
bradley, dzięki oko już się zagoiło ale tydzien w bandażu chodziłem ;p teraz słaba widoczność na to jedno ale z tym już chyba nie da się nic zrobić bo to jakaś mikro blizna.
nadgarstek też przeje*** tam tyle kostek ;/
_________________ Kiedy znajdziemy się na zakręcie ?!
REDUKCJA, BUT I ODCIĘCIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum