Wrzuciłbym, wiadomo gdzie, ale zlinczowali by mnie, więc z racji istniejącego już tematu, wrzucam tutaj... Chodzi o jedno magiczne zdjęcie, chyba samo zobaczycie o co chodzi
Oczekiwany stan: bezwypadkowy, 5 drzwi lub kombi(Golf), klima, przebieg do 100TKM
ale ludzie są durni... Chcą kupić x.nastoletnie auto, żeby miało tylko 100.000 km przebiegu - masakra... Zobaczy, powiedzmy, takiego golfika z przebiegiem 340 tysięcy to nawet nie będzie nim zainteresowany. Gdy ten sam samochód będzie licznik miał skręcony to 100 tysięcy weźmie go z pocałowaniem ręki i jeszcze będzie szczęśliwi, że trafiła mi sie nie lada okazja. ja tego nie rozumiem. najpierw narzekają, że w Polsce na potęgę cofa sie liczniki, ale przecież po co to się robi? Dla takich naiwnych idiotów
_________________ Zielony borowik...
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-05-14, 20:58
sweterek czyli golf, troszke wyobraźni i poczucia humoru. I nie chodziło mi o opis, tylko podkreslic stan golfa.
a czymże jest ventka jesli nie sweterkiem w wersji sedan ? nawet w niektórych programach serwisowych wystepuje jako golf 3 sedan
_________________ Gdy wsiadam do auta, śmierć siada obok i czeka...
http://img714.imageshack....ygnaturkaco.jpg
HYUNDAI S_COUPE GT - na zawsze w sercu...
"Żyj tak, by nikt przez Ciebie nie płakał, umrzyj aby wszyscy po tobie płakali..."
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum