Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2012-06-13, 08:27
Piekna ta sztuka i to jeszcze po lifcie. Auto nie do zajeżdżenie....prawdziwe, poczciwe, stare audi....nie to co te nowe wszechpsujące się popierdółki.
No właśnie, tam żadnego liftu nie było... To tak jakby powiedzieć Vento po lifcie
A6 fajna, wielka krowa - podoba mi się, bo to olbrzymie i pakowne autko Tylko nie pamiętam - tam chyba nie da się kanapy złożyć żeby coś dłuższego w bagaju wozić...? No i akumulator pod siedzeniem
na trasie spala 7,5 do 8 litrów benzyny przy spokojnej jezdzie czyli tak do 140km/h po miescie 14 .gaz jest ale nie dokonca sprawny i musze go zrobic wtedy powiem ile gazu pali.
co do tylniej kanapy to sie nie otwiera za siedzieniami jest ściana.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2012-06-13, 21:12
Co do liftu chodziło mi o następstwo po audi100....według mnie to zwykły lift.....chodzi o c4.
miki9a, gdzie uderzasz do gaziarza
Podoba mi się ta fura....od spodu jest niegłupio zrobiona....wszystko opływowe bez zakamarków do gromadzenia sie syfu itp. Dzis kupiłbym cos takiego.....stare niespedalone auto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum