Wysłany: 2012-08-02, 22:28 problem z regulacją przednich lamp
Witam mam problem a mianowicie ostatnio rozebrałem przednią lampę w ventylku bo odbłyśnik jadąc po dziurach strasznie skakał, i okazało się że jest tam taka spinka mocująca odbłyśnik z śrubą regulująca wysokość i ona właśnie pękła :/ i tu pytanie jak to naprawić? czy można gdzieś dokupić taką spiknę czy muszę całą lampę ;/ a możę ma ktoś na sprzedaż? chętnie kupię pozdro
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2012-08-04, 23:52
kogix, niestety do Vento ani Golfa III brak zamienników tych elementów, pozostaje szukać w necie czy na szrocie rozbitej lampy i wyjąć z niej co potrzebne
no akurat tą w której mam urwane to zamiennik jakiś ale myśle że powinno pasować od orginału, najlepiej obydwie tymi co regulujesz odbłyśnik góra/dół , lewo/prawo . Jakbyś znalazł coś to pisz wziąłbym jeśli by pasowały ale rozbiorę i zrobie fotę w razie coś ale dopiero w sobotę bo jak narazie czasu nie mam za bardzo;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum