Poszukuje części, jest to łopatka (chyba, nie wiem jak inaczej mogę to nazwać) od zamka. Niestety się ułamała i kluczyk poprostu obkręca się w razem z zamkiem. Gdzie mogę coś takiego dostać (jeśli wogóle gdzieś to dostanę).
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-04-09, 20:28
Już pisałem o tym na forum, też to przechodziłem i niestety masz tylko dwa wyjscia: albo kupić całość, bo sosobno się tego nie sprzedaje, czyli łopatka plus zamek, niestety trzeba kupić razem, albo dorobić taką łopatkę. Ja długo szukałem na szrotach itp, jak już mieli to nie chcieli osbno sprzedawać, w końcu metodą prób i błędów dorobiłem coś w tym stylu...
Silnik: 2.0 2E Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 172 Skąd: K-Kożle
Wysłany: 2006-04-09, 21:26
szukalem niedawno klamki tylnej, zeby sobie przednie bez zamkow zrobic i widzialem na allegro za 8 pln ,wioselko do zamka -golf vento. poszukam moze jeszcze znajde...
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-04-10, 02:53
Hemi77 napisał/a:
szukalem niedawno klamki tylnej, zeby sobie przednie bez zamkow zrobic i widzialem na allegro za 8 pln ,wioselko do zamka -golf vento. poszukam moze jeszcze znajde...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum