Spoko ja tez się smiałem dopóki nie dowiedziałem się że taką osłonę graniczy z cudem dostać. Tym bardziej że nie pasuje od golfa III
Musiałem mojej kobiecie wytłumaczyć że jak wpadnie na taki pomysł kolejny raz to ubije
A w Naszym związku ja jestem od wkładania/trafiania więc jej się nie udało
Druga sprawa Ventka zabrała mi na 2 dni a teraz mam do malowania lusterko kierowcy bo obdrapane. I na dodatek gdzieś zaparkowała i ktoś mi srebnym autem optarł drzwi.
Myślałem nad tym ale moja kobieta nawet kamerkę mi popsuje
Nie pasuje, moja osłona od dołu i góry była równa nigdzie nie wystaje.
Już na allegro szukałem i nie ma takie jak ja mam. Już byłem na szrocie i żadna nie pasowała Musze poszukać VENTO GTD może jest jakaś róznica od normalnego
Już mam plan jak nie znajde osłony, klej na gorąco 2 kołki rozporowe przykleje i skręce osłonę na kołkach. Bo sie wyrwały miejsca do wkrecania śrub i wzmocnienia od nich.
Ale to juz prowizorka bo nie wiadomo jak długo posłuży i czy uda sie wtedy ustawić równo osłony.
jak dobrze sie przyjrzysz to zobaczysz że są inne kratki nawiewów,i w golfie deska jest tak jak by płaska a vento ma zaokrąglona na górze i ma podświetlane ikonki przy kratkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum