Witam. Chciałbym zaprezentować wam swoje maleństwo (i zarazem spełnione marzenie) które nabyłem około miesiąc temu
Rocznik 1996 w kolorze Tornadorot LY3D
Wyposażenie:
- silnik 1.9 TDI 1Z 90 KM
- sprężynki obniżające na oryginalnych amorkach
- climatronic
- regulowane fotele i kierownica we wszystkich płaszczyznach
- radio SONY CDX-GT40u
- 6x ori głośniczki
- poduszki powietrzne 2x
- elektryczne szybki 2x
- elektryczne lusterka
- elektryczny szyberdach
- podgrzewane siedzenia
- podgrzewane lusterka
- podgrzewane spryskiwacze
- wspomaganie kierownicy
- centralny zamek na pilota
- domykanie szyb i szybera
- ABS
- itd.
W planach:
- renowacja powłoki lakierniczej
- Dokładka przód tył i nakładki na progi w czarny mat
- listwy drzwiowe i na zderzakach w czarny mat
- kierunki i halogeny smoked
- lampki Angel Eyes Black FK lub oryginalne do przyciemnienia
- 15" ATS CUP z polerką rantu
- jakaś dudniąca skrzynka w bagażnik
i jak na razie to wszystko
No i oczywiście parę fotków
Pozdrawiam Vento-fanów.
Wysłany: 2013-03-17, 18:22
Ładniuchny :p Być może mógłbym Ci załatwic kogoś kto by sie mógł zamienić na FK za Twoje ori :p
Kurde czemu ja nie mam takiego wypasu Pozazdrościć, spręzynki jakie? Kolorek zacny dobrze utrzymany musi robić piorunujące wrażenie (swoją drogą chyba mam taki sam w świeżo zakupionym Audiku).
tom cio, kosztował tyle ze pewnie większość z was by tyle nie dała za VENTO, a wiec stąd to wyposażenie, ogólnie z Niemiec o ile się nie mylę sprowadzony w 2008 i książka serwisowa prowadzona do 240 000km. a sprężynki nie pamiętam ale chyba niebieskie (40/30) widziałem jak jeszcze oryginalne przeguby wymieniałem...
Hormon napisał/a:
Ale auto widziałem co najmniej dwa razy w okolicach Ropczyc. Zadbany Ventyl rzuca się oczy. Może poprzedni właściciel śmigał czasami na Podkarpacie.
W tym samym kolorze śmiga też jetta w tamtych okolicach, równie w super stanie, lakier malina.
a być może mnie widziałeś jak na "urlop od lekarza " przyjechałem papiery załatwiać
ponieważ jest taki oryginalny, po liftowa buda z akcentami przed liftowymi no i oczywiście bez deski i bagażnika na dachu oraz z oryginalnymi kierunkami i halogenami w kolorze black. A co do lotki to jest ona chyba oryginalna i zastanawiam się czy ją ruszać...
vwjanekvento napisał/a:
mi to hak nie pasi
oczywiście hak zostanie zlikwidowany już nowy zderzak czeka na malunek i montarz
Ostatnio zmieniony przez Mateush 2013-03-18, 06:52, w całości zmieniany 1 raz
karolek_ust Już prawie mieszkam w Ventce Nie trąb zjebie ;)
Jeżeli się uda to na VIII Ogólnopolski Zlot przyjadę już częściowo zmodzonym VENTYLKIEM wszystko zależy od funduszy niestety oczywiście wszelkie zmiany będą aktualizowane na bieżąco
Ostatnio zmieniony przez Mateush 2013-03-18, 10:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum