Wysłany: 2013-03-22, 21:14 [Passat B5] Wąż TDI na glebie i xenonie
Witam wszystkich zgromadzonych miałem już w swym krótkim życiu kilka aut w środowiskach forumowych bujam się już od 2009r , Mam 20l jako 16latek kupiłem 1sze moje autko był nim Passat B2 HB srebrny ale gdy zdałem prawko przyszedł czas na zmiany Passek poszedł do ludzi a na jego miejsce wpadła Audi 90 B3 1,8 mechaniczny wtrysk (czyt. Dramat). Długo się nie nacieszyłem nią bo trafił się klient za dobry pieniądz więc pogoniłem.
Następny był Golf MkIII kombi 1z 95r srebrny auto które kochał będę do końca życia nie zawodne i ładne i bez rdzy mój egzemplaż był. Miałem go 10 miesięcy i sprzedałem bo kolega nalegał, szybko się pocieszyłem Audi A4 B5 sedan 95r ale to był kompletny niewypał i poszła po 3 dniach do ludzi haha. Na następny dzień po sprzedaży audi kupiłem Golfa MkIII kombi 1,9 TDI AHU 1997r Kombi srebrny klima full elektryka po lifcie pojeździłem nim 2 miesiące i sprzedałem go siostrze i szwagrowi xD No i właśnie tego oto Passata B5 odkupiłem od starszego. Autko w rodzinie od 2009r z niemcowni od Helmuta xD
Furak: VW PASSAT
Silnik: 1.9 TDI
Kod silnika: AJM
Rok produkcji: 2000 r
Moc: 110 kW/149 PS/340Nm - seryjnie było 85kw i 115 PS / 285Nm
Kolor: zielony
Wersja:highline a na wlepie basis
Rodzaj nadwozia: VARIANT
Wlepa:
Kola: OZ Volcanoo 17'
W standardzie:
Szyby El.
4x AirBag
Climatronic
ABS , ESP
El. i podgrzewane lusterka
wnętrze altracyt + beżowy welur
podgrzewane fotele
klimatyzowany schowek
czujniki parkowania
tempomat
zestaw głośnomówiący
podgrzewane spryskiwacze
system nagłośnienia BOSE 4głośniki i 4 gwizdki+subwoofer JBL
1/2 FIS
Xenon
Centralny zamek + 2 piloty scyzoryki
Dzień zakupu
Więcej fotek za chwilkę
Gleba
Przymiarka dzisiejsza
Ostatnio zmieniony przez Żuruś99 2013-03-22, 21:43, w całości zmieniany 2 razy
Powiem tak Passat nie taki zły tylko te przednie lampy kompletnie tutaj nie pasują , mogłeś kupić zamiennik DEPO org Xenonu , co to za pokrowiec na kierownicy ? I te naklejki na błotniku
Lampy najpierw były te całe z kierunkiem zespolonym ale je wywaliłem i są depo ale właśnie nie ten zamiennik xenonu, ale głównie chodziło o to żeby pozbyć się tamtych, a poza tym te były okazją bo są przystosowane do xenonu i razem z przetwornicami i żarnikami dałem za nie 150zł
popieram kwestie z lampami,jak i również stickery .A powiedz jaki zawias masz??masz kita czy tylko sprężyny?ogólnie będzie dobrze jak dopracujesz go po swojemu ale ze smaczkiem.PoVwodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum