Witam.Zrobiłem kilka fotek Ventce i w końcu mogę przedstawić autko,niestety brudne,czekam na lepszą pogodę żeby wypucować Krótki opis:
-kolorek czerwony
-silnik 1.8 AAM 75 KM benzyna+LPG
-wspomaganie kierownicy
-wersja CL,bez bajerów
-przyciemnione szyby
-ubiegłej wiosny po remoncie blacharki,troche tego było
-zawieszenie seria,planuje gwint
-przyciemnić front,co jeszcze to się zobaczy,zależy to od czasu i kasy
O kolejny czerwony Faktycznie brudny Przydałoby się zmienić już mieszek na dźwigni biegów i zrobić coś ze schowkiem Widzę, że zderzak z przodu od golfa, no to można by wstawić hokej od vr-ki. Działaj kolego i wprowadzaj w życie plany bo każda ventka jest tego warta
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2013-03-24, 18:51
Witamy ładna sztuka widzę że silniczek masz niezawodny, blacha poprawiona, to teraz zostało tylko wprowadzać w życie plany, popoprawiać szczegóły i dbać o ventkę
Faktycznie niezawodny,mam autko 4 lata i oprócz wymiany rozrządu,filtrów,płynów,klocków hamulcowych wszystko gra Planuje hokej od vr-ki,zapomnialem dopisać wyżej Brudny aż wstyd
Witam.Trzeba odkurzyc temat
Miał być gwint,ale że wpadły mi 4 sprężyny od kolegi za dobra flaszkę,na razie zdecydowałem się na kit.Sprężyny chyba -40/-40.
Chciałem je wrzucić na seryjne amory,ale po przemyśleniu,żeby to miało ręce i nogi zakupiłem 4 sportowe amorki nowe TA Technix.
Upolowałem gril starego typu
Założyłem hokej od vr-ki(niestety nie oryginał).Pożyczyłem Vento tacie na jeden dzień i po hokeju.
Jak już coś wrzuce na autko to pocykam foty i zapodam na forum
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-09-30, 21:48
No graty niezle choć gwint bylby lepszy grill napewno na plus A co do pożyczania autka jeśli chodzi o mnie to nie ma mowy Ojciec mowi ze wozem drabiniastym jezdzil nie bedzie
Witam.Temat niestety stoi w miejscu z braku czasu i kasy.Za dużo nie modziłem,ale za to ogarniałem Ventke mechanicznie,wymieniłem mase rzeczy i jeszcze wiele jest do zrobienia.Później postaram się napisać co zrobiłem:)
Wrzuce kilka fotek ,które dzisiaj zrobiłem.Autkiem jeżdże na sportowym kicie TA Technixa ,pisałem o nim pare postów wyżej,wpadł też stary grill.
Alu są w słabym stanie,mam nadzieję że kiedyś uda mi się je odnowić:)
Lampy z tyłu też popękane.
To narazie na tyle:)
Ostatnio zmieniony przez vento92 2014-05-20, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum