Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-06-09, 15:16
pawlik1993 napisał/a:
na zywo wyglada o niebo lepiej niz na zdjeciach
co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości na pewno jest o dwa razy lepiej niż było. teraz tylko składaj tego kit-cara i chwal się tu zdjęciami jak wygląda w całości
Po to jest dział nasze auta żeby tam były opisywane modyfikacje/zmiany i inne ciekawe rzeczy związane z twoim samochodem, a tak to się śmietnik na forum może robić a tego raczej nie chcemy więc jakby jakiś moderator miał czas to nich rzuci do odpowiedniego działu
Hehe kilka nowych fantow juz do mnie idzie a mianowicie
obrysowki USA
owiewka na tylnia szybe
hokej (sredni) uznalem ze wystarczy mi ten bo na glebie nie chce uje,ac szerokiego
Opony tyl 205x40x16 Przod 195x40x16
Folia do przyciemniania szyb 50%
i cos tam jeszcze ale juz nie pamietam
I kurcze zastanawiam sie nad blenda USA hmmm jakies opinie z waszej strony?:D
_________________ Diesel musi dymić
oferujemy:
-uslugi blacharsko lakiernicze
-elektryka samochodowa
-Swapy silnikow
-remonty silnikow
Wszystko w przystepnych cenach
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-06-13, 20:23
mmm temat modów kwitnie rozsądne posunięcie ze średnim hokejem, szkoda szerokiego blenda US bardzo ladnie wygląda, szczególnie jest konieczna jak chcesz stylizować Venciaka na Jettę
ale poierdziele mandaty placic:D hmmm czy na jette sam nie wiem mam znaczek i go dupne na klape jettaIII obrysy tez i chyba tylle z usa no jeszcze jasne boczki bo do tych recaro co wyzej pokazalem beda pasowac
_________________ Diesel musi dymić
oferujemy:
-uslugi blacharsko lakiernicze
-elektryka samochodowa
-Swapy silnikow
-remonty silnikow
Wszystko w przystepnych cenach
Wysłany: 2013-06-13, 21:03
obilo mi się o oczy kiedyś, jak ktoś z forum uciąl tak oryginalną tablicę kwadratową, że idealnie pasowala w blendę US, ale nie mogę znaleźć kto gdybyś zdecydowal się na taki zabieg, to tą blachę co teraz masz chyba możesz wymienić za doplatą na dwurzędową w wydziale komunikacji
Nie wiem czy gięta, czy cięta ale tak to wyglądało, furka kolegi WYDYM, jak chcesz wcisnąć ori blache dwurzędową żeby nigdzie nie była zagięta ani nie odstawała, to trzeba zagiąc u góry i u dołu i podciąć blende
Nie wiem czy gięta, czy cięta ale tak to wyglądało, furka kolegi WYDYM, jak chcesz wcisnąć ori blache dwurzędową żeby nigdzie nie była zagięta ani nie odstawała, to trzeba zagiąc u góry i u dołu i podciąć blende
Kolega WYDYM ma giętą blachę u dołu
A furka bardzo mi się podoba czekam z niecierpliwością na foty jak złożysz wszystko
Ostatnio zmieniony przez Moniczka 2013-06-14, 10:09, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2013-06-19, 20:38
pawlik1993 napisał/a:
Jeszcze pasuje malnąć zasicki z tylu i przodu
mam podobny dylemat, że też chciałbym maznąć zaciski, ale nie wiem na jaki kolor.. w swoim temacie poruszyłem tą kwestię, ale nikt mi nie odpowiedział i nie doradził.. w Twoim autku wypadałoby je odnowić, bo skoro Ventyl z zewnątrz będzie wyglądał jak nowy, to każdy szczegół musi być dopieszczony
a co do rejestracji, wydaje mi się, że WYDYM zabrał troszkę więcej blachy u góry niż zagiął na dole
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum