Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2013-07-30, 21:07 Coś innego na tym forum
Przyszedł czas na zmiany w naszym garażu i pojawiło się w nim coś takiego:
Nissan X-Trail T30
pod maską diesel 2,2 136KM
z wyposażenia wszystko co potrzebne w rodzinnej furze czyli m.in. klima, elektryka, duży szyber, tempomat, ESP i co najważniejsze 4x4
Na razie muszę go doprowadzić do normalnego stanu użytkowania a czasu jak na lekarstwo więc nawet fotek nie było kiedy zrobić.
Zmian pewnie za dużo nie będzie choć koło na pewno będzie inne bo na 15 to wygląda trochę komicznie.
Aaaaa i zapomniałbym - Arek dzięki jeszcze raz za pomoc przy sprawdzeniu
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-08-01, 20:52
te lampy z przodu też coś za jasne, dawaj je na smoked
ale nabytek bardzo ładny
Uświadom mnie natomiast w jednym wątku. Wokół mnie krąży opinia, że SUVy duużo palą i ceny części eksploatacyjnych są wygórowane. Zdementujesz czy potwierdzisz tą plotkę?
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2013-08-01, 22:23
Ładne autko oby Ci długo służyło . Auto japońskie więc powinno być niezłe, mam nadzieję że tylko egzemplarz mojego kolegi jest coś wadliwy, bo już kilka razy psuły się mu wtryskiwacze a do najtańszych nie należą. Ostatnio zamontowali mu wtryskiwacze z 115 konnej primiery i od tamtego czasu samochód stał się słabszy ale za to skończyły się problemy z wtryskiwaczami.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2013-08-02, 07:31
taaaa gleba
v3n70 napisał/a:
Uświadom mnie natomiast w jednym wątku. Wokół mnie krąży opinia, że SUVy duużo palą i ceny części eksploatacyjnych są wygórowane. Zdementujesz czy potwierdzisz tą plotkę?
Za krótko go jeszcze mam żeby coś konkretnego na ten temat powiedzieć. Zapytaj tak za pół roku to Ci powiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum