Mam pytanie, jak to zrobić w domowych warunkach?
Folią przyciemniająca?
Czytałem coś o sprayu, ale nie ogarniam. Mógłby ktoś kto robił wytłumaczyć jak się do tego zabrać?
Silnik: ASZ+ Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 386 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2013-10-05, 14:14
Dokładnie. Różnica w świeceniu niezauważalna. Dopiero jak przykleisz folię to będzie gorzej, aczkolwiek da radę z tym jeździć.
Tu masz smoked + folia na kloszu, tak to u mnie wyglądało:
Witam.
Szukałem po tematach i w wyszukiwarce gdzieś kiedyś było malowanie kierunków i zaślepek z przodu , chciałem w swoim tak na czarno sobie pomalować i jaką farbą to malowaliscie? jakąś specjalną do szkła?
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2013-11-11, 19:41
motip jest w miarę prosty do nakładania, jednak "szprej" nigdy nie zastąpi pistoletu w swej prostocie. Jak ktoś nie ma doświadczenia, chyba lepiej użyć folii
najlepiej rozkleić lampy i pomalować odpowiednie (prążkowane) miejsca na odbłyśniku i obudowę lampy wewnątrz na czarno. u siebie tak rozklejałem, bez suszarki, bez niczego. poskładałem bez dawania nowego kleju, na ten który był i nic nie paruje a świeci tak samo. wizualnie dużo lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum