Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-06-16, 23:20
Popieram kolege slaw71 Ja juz rzygam tymi passatami b5 gdzie nie spojrze to passat i passat masakra jakas jezdzi tego wciul nie wiem co ludzie w nich widza to chyba najgorsze autko jakie wyprodukowal VW juz bym bore wolal kupic albo golfa 4 ale w zyciu passata u mnie nie zobaczycie!
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-06-17, 20:01
Aj tam kolego spokojnie znasz nasza opinie na temat passatow i tyle temat niech sobie bedzie ale widze tez pozytywy zakupu silnik dobry jest a tak wogole to kupiles automata? czemu taki wybor? jak sie jezdzi?
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-06-17, 20:06
Morfeusz142, spokojnie nie uciekaj niektórzy po prostu nie wpadają w entuzjazm, jak widzą Passata. szczególnie jak zastępuje miejsce Ventylka. Lepiej powiedz jakie modyfikacje do niego szykujesz
Czego wy się czepiacie? Kupił to, co uważał za dobre, za stosowne. Każdy jeździ tym czym chce, a nie tym co mu inni mówią czym powinien jeździć. Wybór jak najbardziej trafny, przynajmniej z dostępnością części problemu nie będzie. Mi się Pasek ogólnie podoba, sam też nawet rozważałem ewentualność zakupu takiego autka, ale trafiła się Bora i jest Bora. Passat za to ma więcej przestrzeni w środku i to jest plus. Nie przejmuj się tym co piszą, oni Ci po prostu zazdroszczą tak fajnego autka
Pokaż wnętrze, co tam skrywa, nie modyfikuj nic za bardzo, jeśli już, to załóż sobie lampkę podświetlenia wnętrza a'la W8 - zajebiaszczy efekt w nocy, no i lusterko ambient - miazga Sam takie posiadam u siebie i efekt jest mega. I tyle. bezawaryjności życzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum