Silnik: 1.9 tdi 1z Pomógł: 14 razy Wiek: 41 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 799 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2014-12-30, 14:06
Hej,
dla pewności,
te kierownice były również w mk 3.5 cabrio, które jak wiadomo są plug n play u nas w Vento.
Twoja jest z mk4 cabrio. Czy ona jest w pełni kompatybilna z mk3? Wiem, że ma ten sam wieloklin ale chodzi o obsługę kierunkowskazów itp. oraz żeby nie odstawała jak zwykłe kierownice z mk4. Z góry dzięki za info.
rolz, golf mk4 cabrio to to samo co mk3.5 cabrio oficjalna nazwa to Golf 4 cabrio a tylko ludzie na to mówią Golf 3.5 cabrio taka jakby przejściówka
Pasować wszystko będzie , gałka wkręcana tak samo jak w Vento.
Silnik: 1.9 tdi 1z Pomógł: 14 razy Wiek: 41 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 799 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2014-12-30, 20:05
Cytat:
rolz, golf mk4 cabrio to to samo co mk3.5 cabrio oficjalna nazwa to Golf 4 cabrio a tylko ludzie na to mówią Golf 3.5 cabrio taka jakby przejściówka
Hej, dzięki za potwierdzenie
Wiem, że mk3,5 i mk4 to ta sama platforma ale wolałem się upewnić. Do zwykłych mk4 wychodziły identyczne kierownice ale trzeba wiercić w nich dziury żeby pasowały i nie działa airbag Poczytałem w necie i faktycznie z mk4 cabrio będzie pasować, więc biorę ją
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum