Mam na oku vento 1.8 90km z lpg na gwincie z hakiem, felgami bbs i siedzeniami sportowymi z 97roku. Na co patrze przy oględzinach najwięcej(autko za 3,5k)?
Pierwsza rzecz to blacharka , sprawdź stan nadkoli , popukaj albo delikatnie pokop w progi .. jak ja kupowałem to progi były całe , lekko puknąłem i odpadło pół progu , mogę sobie teraz pomiziać podłogę od spodu Druga sprawa to podłoga , dobrze by to było zobaczyć na jakimś kanale czy coś , potem już sprawa prosta , szukaj wycieków na silniku , poruszaj silnikiem i zobacz czy poduchy nie mają za dużego luzu , stan hebli itd POZDRO
_________________ Śpieszmy się kochać tłoki...tak szybko odchodzą[*]
pawex, jak ktoś ma wprawne oko to czasem coś dojrzy, ale fakt nie ma tu co patrzeć na różne odcienie elementów czy słabe spasowanie bo większość jest po większych lub mniejszych stłuczkach albo ma pozakładane zamienniki. W każdym razie jak dodasz foto to nie zaszkodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum