Następuje zmiana ośrodka na Rafę w Jeziorsku http://www.rafa-jeziorsko.eu/
Ośrodek został już kiedyś wybrany na zlotowy ale nie mieli terminów, a w tym roku się uda
Niestety po zmianie właściciela z Gwarkiem w tym roku nie idzie się dogadać. No cóż, trudno...
Plusy Rafy są takie że mamy ciekawsze miejsce (w pobliżu tamy), śniadania oraz na sobotę altanę grillową, a co najważniejsze nasze AUTA mogą stać pod domkami Fajnie nie?
Co do cen dam znać z najbliższym czasie, bo trwają negocjacje
jednakże myślę że uda się nam zmieścić w kwocie maks. 350-380 zł za parę na weekend
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Mam już wyliczenia
za dobę wychodzi 99,80 zł za osobę.
na dwie dobry 199,60 zł za osobę.
za jedzenie na grilla plus przygotowanie dochodzi 16 zł/osobę przy menu:
Kiełbasa grillowa 200g
Kaszanka 120g
Ogóreczek kiszony lub małosolny
Dodatki: pieczywo, musztarda, ketchup
Komplet sztućców i talerzyki jednorazowe dla każdego.
Myślę że do tego menu jak komuś będzie mało to każdy może dołożyć coś od siebie
Dodatkowo jest możliwość zamówienia Keg'a piwa z nalewaniem stawiany przy grillu:
560 zł – duży keg 50 litrów
360 zł – mały keg 30 litrów
Ale to raczej nie ma sensu, gdyż niektórzy wolą inne marki a inni wolą tradycyjną czystą do ogórka
Zatem podsumowując...
Dla przykładowej pary koszt wygląda następująco:
2 doby dla dwóch osób wynosi 399,20 zł + 16 zł grill/osobę + 30 zł organizacja = 461,20zł
461,20zł jest to całościowy koszt dla dwóch osób na weekend.
Koszt dla jednej osoby tj. Gavel to 245,60 zł.
Wyszło drożej ale jak już wspomniałem coś za coś
AAAaaaa i w tej cenie są śniadania oraz parkowanie przy domku
Czy ktoś ma coś przeciw tej kwocie za zlot???
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Silnik: 1,9 TDI Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 110 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2017-03-10, 16:57
Czy może mi ktoś wskazać na mapie gdzie to jest? Wg google maps to w centrum Ślesina. Po zdjęciach nie widzę za dużo miejsca na auta (zwłaszcza, że 16 ekip się zapisało)
Ja na początku, jak z Gwarkiem nie wyszło, byłam za Rafą, ale po dzisiejszej wizycie u Anny zmieniłam zdanie. Za całkiem niezłą cenę mamy domki w naprawdę spoko standardzie, jeden z parkingów znajduje się między domkami, więc każdy będzie miał blisko Miejsce na ognisko jest, na grilla tak samo. Konkurencje można zrobić na parkingu lub trawniku przy placu zabaw. Fakt ośrodek jest w środku osiedla, ale jak już pisał theority mimo to znajduje się całkiem blisko jeziora no i sklepy i centrum jest bliżej.
Podsumowując moim zdaniem nie warto aż tyle przepłacać za Rafę kiedy tutaj mamy naprawdę fajne warunki.
właśnie na korzyść tego u Anny przemawia to ,że nie trzeba koniecznie płacić za dwie doby,gdzie ja już teraz wiem że tylko na jedną dobę będę mógł(taki charakter pracy dziewczyny).Także ja wolałbym tam')
Ja powiem tak. W obecnej sytuacji na Rafe po prostu mnie nie stać. Rafa kosztowalaby mnie ok 800 zl,na co napewno bym sobie nie pozwolił. Tak więc jestem za Anną.
Silnik: 1,9 TDI Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 110 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2017-03-11, 11:31
Ja jestem za Anną. Jadę na spotkanie z wami z żoną i 2 letnim synem. Chcę zostać dłużej więc mi odpowiada. Czekam na bardziej szczegółowe koszty.
Nocleg na weekend: 210
Organizacja?
Alko w przewadze czystej czy złoty trunek?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum