Witam wszystkich i zapraszam do obejrzenia mojego Ventylka:
silnik 1.8 90KM ABS z 1993r.
Auto posiada:
oryginalny pneumatyczny centralny zamek
welurowa tapicerka
fotel kierowcy z pełną regulacją
podłokietnik tylnej kanapy
Thermotronic
El. szyberdach (domykanie kluczykiem)
El. lusterka
lampki w drzwiach przednich, w schowku oraz nad tylnymi pasażerami
Zmiany dokonane przezemnie:
alufelgi z oponami 195/50R15
halogeny, blenda i kierunkowskazy boczne typu clear dymione
obniżane zawieszenie (na fotkach jeszcze nie ma bo niedawno zalozone)
fotele od golfa III 20jahre
Planowane modyfikacje:
lampy tylne dymione od wersji po lifcie oraz przod smoked
audio
moze aluski 16' (narazie maloprawdopodobne)
pasy, gałka zmiany biegów i dzwignia hamulca recznego od golfa III z wersji 20jahre
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-11-25, 21:22
fajna furka oraz niezlo fotele niewidzialem takich jeszcze. nawet w golfach
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-11-25, 21:50
no no panie to się chwali samochodzik jak się patrzy, jak byś prosto z salonu nim wyjechał
tylne boczne szyby masz przyciemniane na zielono czy mam omamy wzrokowe //
tylne boczne szyby masz przyciemniane na zielono czy mam omamy wzrokowe //
no musze Ci powiedziec.... ze masz te omamy to jest zrobiona lustrzanka.... na zywo nie wyglada to na zielono hehe po podejsciu do auto widzisz w pelnej okazalości.... siebie
To nie jest pełna regulacja jeszcze - brakuje jednej wajchy
kolego pełna regulacja jest wpisana pod welurowymi fotelami czyli tam byla... a w modernizacjach wpisane ze wymienione fotele na 20 jahre i tak jak kolega Bartek, napisal ze to 20-lecie golfa
i jak się śmiga na glebie po lubelskich ulicach....omijasz studzienki czy puszczasz między kołami
oj różnie.... jak sie uda
Buli napisał/a:
nie chcem sie chwalic ale glebe mam lepsza:P Zawieszenie Koni gwint
no właśnie bez fotek nic nie zobaczymy bo gwint mozna miec i z taka regulacja ze bedzie wyzej stal niz moj.... wiem to bo kolega z forum golfa ma gwint i wyzej narazie stoi niz moj bez gwintu. Mi narazie starczy to zawieszenie.. napoczatku starczy A co do fotek to zaloz temat o swoim ventylku to obejrzymy i skomentujemy
gwint to gwint, a kit jest dla twardzieli albo jeździsz na glebie albo zostawiasz serie to już jak kto woli. A jest wielu co obniża auto na gwincie tylko do zdjęć albo zlotów i chwali sie jakie mają niskie auto
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-12-06, 14:03
Respect napisał/a:
A jest wielu co obniża auto na gwincie tylko do zdjęć albo zlotów i chwali sie jakie mają niskie auto
Dokładnie tak ....co do czego... "to ja mam taka i taka glebę"...ale niestety nikt nie dodaje, że tylko na zloty. Jeśli się już bawić to na maxa...czyli psssssss.
Także darek87, wgląda na to że jesteś twardzielem a nie konformistą
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2008-12-06, 14:16, w całości zmieniany 2 razy
nikt nie mówi o kretynach, obniża kto chce i jak chce, obniżenie czy podwyższenie auta nie robi z Ciebie lepszego. Ja np obnizonym jeżdże bo lubie połamany wieczne zderzak i coś urwanego to normalka, ale wiem że np tygrysisko nie obniży auta tak jak my bo o córke musi dbać
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum