Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-12-09, 17:02
No i ten szejk na ostatnim zdjęciu z aukcji z chromem na pewno sobie tą A8 taką folią oklejał.
siergiejjg oby Ci na myśl nie przyszło tego w Ventce używać
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 4 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 271 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2008-12-09, 18:31
nie bo sobie tak myslalem o listwach wokol okien ta chromowana...jak w nowszych paskach po liftingu....ciekawi mnie jakby to wygladalo ale nawet nie potrafie sobie tego w fotoshopie zrobic....male antytalecie komputerowe jestem:D
a ciekawy bylem czy po naklejeni takiej folii na plastik trzyma sie ona...
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-12-09, 18:33
cinek82 napisał/a:
No i ten szejk na ostatnim zdjęciu z aukcji z chromem na pewno sobie tą A8 taką folią oklejał.
siergiejjg oby Ci na myśl nie przyszło tego w Ventce używać
o tym szejku był artykuł. on auto chromował a nie obklejał
Mi się ta folia średnio widzi... Gdybym już musiał wybierać to wziąłbym tą z pierwszego linku bo tam przynajmniej jest lala na samochodzie a nie jakiś szejk
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-12-09, 22:54
Wieś tańczy i śpiewa. Totalna lipa. To jak okleiny drewnopodobne, albo stać Cie na carbon i go masz albo odpuść bo wszelkie imitacje są o kant du... Może dosadnie powiedziałem, ale nie mogę patrzeć na te wszelkie imitacje...
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 4 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 271 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2008-12-10, 00:17
mi bardziej chodzilo o listwy wookolo szyb samochodu w kolorze chromu..tak jak w passatach nowego typu...
i zastanawialem sie czy by to sie trzymalo na plastiku..
mi bardziej chodzilo o listwy wookolo szyb samochodu w kolorze chromu
dżizys...
Ale wieś będziesz miał... hehe
A jeśli już... Jak źle przyklei Ci się, to zostaną Ci takie pęcherzyki powietrza i nie będzie to zbyt estetycznie wyglądać. A później, będziesz chciał oderwać to, bo Ci się znudzi, to będzie rzeźnia - jak Ci słonko przypiecze, temperatura zrobi swoje to nie oderwiesz tego za chiny ludowe.
mi bardziej chodzilo o listwy wookolo szyb samochodu w kolorze chromu..tak jak w passatach nowego typu...
i zastanawialem sie czy by to sie trzymalo na plastiku..
Pewnie się da... ale ja bym się nie odważył. Nie oceniam swoich zdolności "plastycznych" tak wysoko.
Jak widzisz entuzjastów nie ma. Musisz sam przykleić i dasz nam znać jak wyszło wrzucisz foty...
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-12-11, 09:04
wies.....
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum