Mam taki oto problem: od początku zimy gdy zacząłem włączać ogrzewanie w czasie jazdy słychać głośne świsty i gwizdy ( przedmuchy?), dobiegają one mniej więcej ze zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodzącego, trwa to dopóki ciecz chłodząca nie osiągnie określonej temperatury. Poziom płynu w zbiorniczku znacznie się podnosi, jednak po odkręceniu korka wszystko jest OK, nie wywala płynu (zrobiłem tak jak radziliście z odpowietrzaniem silnika po wymianie płynu w chłodnicy) Nie znalazłem żadnych nieszczelności przewodów gumowych układu chłodniczego, płynu nie ubywa. Jeśli ktoś miał podobno problem to proszę o pomoc. Niby auto działa normalnie, ale tego po prostu nie da się słuchać! Dodam tylko że wcześniej miałem podobny problem w golfie 1,8 AAM, ale tam nie było to tak zauważalne. Z góry dziękuje za pomoc, bo wiem że na Was zawsze można liczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum