Wysłany: 2009-07-07, 20:52 Demontaż zmieniarki na kasety
Witam,
jestem szczęśliwym posiadaczem Ventki i od momentu zakupu zastanawia mnie zmieniarka kaset. Moim zdaniem jest to marnowanie miejsca, które mogłoby posłużyć do montażu na przykład radia CB, lub poprostu dodatkowego schowka.
Jest jakiś sposob na demontaż zmieniarki i czy po jej usunięciu będą jakieś "braki" w desce rozdzielczej.
Ja zawsze myślałem, że to szufladki na kasety. Nie ważne. Jak zdemontujesz to będziesz miał normalną półkę gdzie możesz zamontować sobie np. CB tak jak chcesz, albo inne bajery, albo nic.
Jak zwał tak zwał, szufladki czy zmieniarka. Chodzi o to, że jest to mi nie potrzebne i chciałbym to w jakiś sposób zdemontować. Może jest gdzieś, lub też ktoś to demontował i mógłby to pokrótce opisać
Szukałem na forum i nie znalazłem.
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-07-07, 21:19
Ja podłożyłem śrubokręt z boków i wyskoczyło, na końcu jest kabelek zakończony żaróweczką. Ja potem ten kabelek wykorzystałem do podświetlanej gały od biegów
udało się, wyciągnąłem to "troche" siłą.
jednak żadnego kabelka tam nie było nie wiem czemu.
po wyjęciu była ramka, w której umieszczony był ten schowek na kasety. Zapewne przyda się do ewentualnego montażu radia CB.
Wielkie dzięki za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum