Auto: VW Vento GT
Rok produkcji: 1993
Motor: 1.800 cm3 90 KM ( benzynka + LPG )
Kolor: śliwka metalik
Wersja: GT
- 4x el. szyby
- el. lusterka
- el. szyberdach
- el. regulacja wyskości lamp przednich
- centralny zamek z domykaniem szyb i szyberdachu z kluczyka
- 2x poducha
- wspomaganie kierownicy
- regulacja wysokości kierownicy
- lampki w drzwiach przednich
- lampki na tylnimi drzwami
- 2 lampki nad lusterkiem
- welurowa tapicerka
- boki drzwi obite welurem
- halogeny
- regulowany fotel kierowcy we wszystkich płaszczyznach
- wszystki zagłówki
- dzielona tylna kanapa z podłokietnikiem
- regulacja wyskości pasów bezpieczeństwa
- fotele i kanapa oczywiście wersja GT
Dotychczasowe modyfikacje:
- częściowa zmiana oświetlenia przycisków na niebieski kolorek
- szeroka dokładka zderzaka przedniego
- zakupione nie dawno felgi BORBET 16"
- reszta z czasem i nowymi pomysłami a napewno coś sie będzie działo
no no ciekawy okaz... bogate wyposażenie... ale rocznik 93 a grill nowszy czyżby miał jakąś przygodę wrzuć lepsze fotki bo na pewno jest na co popatrzyć
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Fajna venta. Wypasik dobry
No właśnie co z tym grilem. 93' powinien mieć gril starego typu a Ty masz przejściowy może to jest model 94
Dodaj więcej fotek i napisz jakie masz pomysły na dalsze zmiany
krzeszak, ale rocznik 93 a grill nowszy czyżby miał jakąś przygodę
przygody nie mial. jest to koncowka 93 rok a grilla wymienialem bo tamten byl ulamany troszke na srodku i zrysowany jak kupilem furke. ale szczerze nie pamietam jaki tamten byl.
fotki koledzy napewno jakies porobie jak dopadne cyfroowke
no alumki mi się trafiły i to za dobre pieniążki. najpierw muszę skończyć z oświetleniem w środku a nie wiem jak zmienić podświetlenie przy obramówkach nawiewów - zapomniałem tego dodać do opisu . planuje też zegary indiglo ale nie wiem jak to się spisuje. będę musiał też "chyba" poszerzyć błotniki albo też inne rozwiązanie czyli założyć gwinta.
Ostatnio zmieniony przez Blenders 2009-11-23, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Sluszny wybor z borbetami doba felga zmienia auto o 100% szkoda ze na zime bedziemy sta przyjrecac:/ przydaloby sie wiecej fotek i jakis gwint bo to jes 9 cali??
Z tyłu mam 9,5 cali a z przodu 7,5 cali. jest na czym pośmigać, ale będę chyba musiał założyć gwint albo kupić nowe amorki np. Bilstein bo jak się jedzie w 5 osób to mam tarcie o ranty nadkola bo oponka na tyle to 225/45. Paweł J., kolego mi nie chodzi o podswietlenie pokretel tylko o to podswietlenie ktore jest przy kratkach nawiewu. tzn to co przekrecasz zeby zamknac wlot lub zeby otworzyc i na tych wzorkach mam podswietlenie.
Ostatnio zmieniony przez Blenders 2009-11-26, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
Ładne Vento tylko pogratulować a jeszcze jak by kolega zapodał fotki jak to teraz świeci na niebiesko bo tez mam zamiar na taka modyfikacje co bym pasowało do radia
chciałbym go na glebe posadzic ale niestety u mnie jest to nie realne . zwróc uwage jaki mam zjazd do garazu na dol i na dodatek mam za szerokie kapcie z tylu zeby go obnizyc
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2009-11-30, 17:41
Dla chcącego nic trudnego Hehe nie namawiam na nic ale -40 to w sam raz ja tak mam i tył na odbojach posadzony aby niżej nie usiadł....Więc nawet z kompletem niżej nie siada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum