ale ja kiedys tam zagladalem do tego. rozkrecilem to cale i tam nie bylo zadnych diod. tylko taka plytka i tyle. a ma ktos moze jakiegos linka z opisem wymiany tego podswietlenia???
jutro porobie fotki jak to u mnie wyglada bo lykniety troche jestem i sie mozemy zle dogadac ale ogolnie to diody na tych dlugich nozkach i nic wiecej i przylutowane
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2009-11-11, 23:55, w całości zmieniany 1 raz
lesny1982, spoko loko. to dobrze bo mi zostalo jeszcze troche diod co kupilem do wymiany podswietlenia. oczywiscie pisze tu o diodach 3mm z wbudowanymi rezystorkami. tak wiec jesli one podejda to bedzie super . pozdro i do jutra .
Buli, nie przejmuj sie, mozna sie pomylic albo zle zrozumiec
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2009-11-16, 21:56
Blenders, nie bylo mnie troszke dokladnie plytka ori wywalona, zamiast tego z jakiegos plastiku dociete zaslepki aby sie na śrubki przykrecily no a w nich otworki na ledy i tyle;)
tak to mniej wiecej u mnie wyglada. teraz slabo widac ale wieczorem postaram sie zrobic zdjecia. powiem ze efekt jest zaje... w porownaniu w fabrycznym oswietleniem czyli ziel łeeee.
Ostatnio zmieniony przez Blenders 2009-12-24, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
oswietlenie zegarow tez mam zamiar zmienic ale jeszcze sie zastanawiam czy oswietlenie tylko zmienic czy kupic tarcze indiglo. moze ktos doradzi? jak sie spisują tarcze indiglo?
diody jakich uzylem to 3mm z wbudowanymi juz rezystorkami http://www.allegro.pl/ite...skie_tanio.html . lutownicy uzywalem zeby polaczyc je jakos ze soba i zeby przytopic troche plastiku aby zachowac org czesci ;p . powiem tak ze najlepiej jest po swojemu zrobic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum