Silnik: NZ
Wysłany: 2009-08-02, 12:07 [Sprzedam] Średni hokej do Vento
Jak w temacie, 100% ori, na zdjęciu prawa strona wygląda na powyginaną we wszystkie strony w rzeczywistości tak nie jest. Na aucie pofalowanie od spodu nie jest wcale widoczne. Cena 80 z wysyłką do małej negocjacji. P.S. Nikogo w wała nie chcę zrobić, na tym forum dopiero się zarejestrowałem, ale można mnie znaleźć na vwgolf.pl, sprzedałem tam już parę rzeczy i wszystko było ok
Wysłany: 2009-08-03, 22:01
W nic Cię nie zrobiłem, nie odebrałeś pw, czyli nie jesteś aż tak bardzo zainteresowany. Chciałeś zapłacić 70 z przesyłką, kolega z cultstyle bez pretensji płaci 75. Kto pierwszy ten lepszy, takie prawa rynku.
Wysłany: 2009-08-03, 22:08
To nie jest poczekalnia, wódki z Tobą nie piłem, żeby na Ciebie czekać. Na przyszłość trzeba konkretnie załatwiać sprawy. Ja nie jestem od patrzenia czy pw do Ciebie doszło czy nie. I nie wyskakuj mi tu młodzieńcze z fałszywymi ludźmi, bo chyba nawet nie wiesz co znaczy to określenie.
po 1 całe szczęście ze z "Per Panem" nie piłem wódki, bo z oszustami nie pije
po 2 jeśli ktoś leci na to kasę to nie potrafi normalnie załatwić spray tylko na szybcika
po 3 nie pozwoliłem"per Panowi" mówić do mnie "młodzieńcze" , bo z tego co pamiętam nie przeszliśmy na "TY"!!
po 4 chyba "per Pan" Sam nie wie co mówi !
Wysłany: 2009-08-03, 22:23
Panie Młodzieńcze swoje żale możesz wylewać na forum fotka.pl to po pierwsze. Po drugie nikt nie będzie czekał na Pańskie zastanawianie się. Po trzecie to jest wyłącznie Twoja wina, że nie dopilnowałeś odebrania pw od razu wczoraj. Po czwarte naucz się w tym swoim nowym dorosłym życiu, że nikt w sklepie nie będzie czekał ze sprzedaniem Ci ostatniej flaszki wódki, jeśli ktoś za Tobą będzie ją chciał wziąć od ręki. Po piąte sprawę uważam za zakończoną i jeśli masz jeszcze jakieś żale do mnie to zapraszam na pw lub osobiście do Łodzi i porozmawiamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum