Rok produkcji: 1993
Silnik: 1,8 Benzyna (75KM)
Ilosc kol: 4
Kolor: Czerwony
Przebieg: 192025 (dzis wybil pierwszy tysiac kilometrow przejechanych przez moja skromna osobe)
Ilosc drzwi: 4/5
No coz ja wiecej moge napisac.. paski rozrzadu nowiutenkie, wymienilem tez radyjko na jakiegos chinskiego Teviona(dla mnie wazne, ze ma wejscie USB i czyta karty SD i cena byla niska bo od kumpla ktory potrzbowal kasy)4x35W, glosnik wsadzony do tylu do bagaznika.. i to tyle co w nim ruszalem.. W planach na najblizsza przyszlosc to wymiana podswietlenia zgarow na niebiesko - pomaranczowe(tak jak ma radio), jakies ladne zegary, chromowane rygielki i klamki wewnetrzne, galka zmiany biegow z podswietleniem a potem sie bedzie myslalo(chodzila mi po glowie tez okleina na plastiki ale nie wiem czy to dobry pomysl).. na wiosne aluski..
i kilka zdjec - jeszcze na starych tablicach(teraz jestem KTA):
od Spyro: poprawiłem wyświetlanie obrazków.
Ostatnio zmieniony przez spyro 2009-08-09, 14:25, w całości zmieniany 1 raz
Narazie bede jezdzil z takim zderzakiem.. jak bede sobie zmienial to chce jakis niestandardowy.. ale to dopiero na wiosne.. a co do fot to zaraz wrzuce bo jade teraz kumpla w miasto odwiesc
Szkoda tylko z takie brzydkie kola do nich.. mam takie pytanie jeszcze odrazu.. co to jest za tym plastkikiem na lewo od radia? tym takim z polokraglym wypuklniem i powycinane w paski..(zdj nr.2 w drugiej seri)
narazie jedynymi dzialaniami, ktore bede mogl podiac to beda dzialania arytmetyczne, majace na celu przybl;izyc mi kwote, ktora bedzie mi potrzebna aby cokolwiek zmieniac w Ventce mam na to caly miesiac..
kurde to ja dopiero dzis zaczailem ze mam front od golfa.. no ladnie.. a tak przy okazji mam takie pytanie.. siluje sie ostatnio zeby sciagnac tylna polke.. jednak mi cos nie idzie.. a nie chce na sile tych bialych plastikow ciagnac bo sie boje ze moze sie cos urwac a wtedy nie bedzie milo..
Super.. jakis wariat mi wczoraj w nocy wlusterko przywalil.. ja sobie kulturalnie zjechalem na podocze nawet zeby uniknac styku z nim a i tak lusterkami pyknelismy sie ;/ no i szybka wypadla.. no i pajeczynka.. ;/
do wyrzucenia nadaje sie niestety takze moj przedni klosz od lampy i zderzak
(chociaz na nim mozna jescze jakis czas jezdzic):( wczoraj bylo male pukniecie no i lampa, tzn sam klosz do wyrzucenia, zdrzekowi brakuje troche plastikow i z grilem tez nienajlepiej.. wiec niedlugio pewnie okolo 10 pojawia sie na gieldzie tematy o zakup tych czesci.. bo kierunki sobie juz wprawie clear black z allegro..
Wiem, wiem.. ale przynajmniej dostane troszke kaski na ten zderzak nowy od golfa z dokladka GTI, te kierunki http://moto.allegro.pl/it...ento_black.html lub http://moto.allegro.pl/it..._iii_vento.html i moze na jakis grill ladny wystarczy.. a tak wgl to sa gdzies dostepne grile, ktore maja w srodku taka siateczke.. tzn sama obwodka plastikowa a srodek zapelniony siateczka czysta zwyczajna..
Odrazu ze dla uzytkownikow Calibry.. mi sie tqam takie podobaja w wiekszosci aut, jesli nie maja jakis wydziwiastych ksztaltow.. zwykle proste, moze z jakims emblemacikiem w gornym prawym rogu.. a Ventce jescze takiego u nikogo nie widzialem.. a co do roboty samemu to moze kiedys sprobuje ;p ale to jak bede mial drugi grill..
mi sie wydaje ze jest lekko zbyt gleboko wlozona i jakby byla bardziej jescze wpuszczona na dol, zamiast plastiku, ktory na dole jest stosunkowo gruby, to by to moglo ladnie wygladac.. choc tutaj nie jest tak zle(mowa o aucie nr2, bo jedynka taka dziwna)
Nowy zderzak z dokladka GTI zostal zalozony niestety miedzy zderzakmiem a reszta samochodu na lini laczenia powstala szparka, ktorej jak patrzylem na Wasze autka nie ma klosz tez juz zmienilem po tej stluczce..
teraz przyszedl czas na grilla, tylko nie wiem teraz juz sam czy szukac tego co mialem ze zxnaczkiem czy czystego bez znaczka czy moze jescze takiego innego typu co ma spyro, tylko ze czarny.. wiem tylko ze musze zmienic bo teraz ten jest pekniety, zniszczczony i brudny oraz na zdj widac ze taka szpara jest miedzy nim a lampa
Mailem tez wymieniac kierunki na black clear, ale zaniepokoilo mnie to, ze te kierunki, ktore byly przy tym zderzaku nie chcialy sie za zadne skarby swiata wcisnac( z reszta tak samo jak kratki, ktore sa chyba za male;/), a nie chce wyrzucac okolo 150 zl za te ciemne cleary i zeby potem bylo tak jak z tymi..
Ostatnio zmieniony przez SnQ_ 2009-09-24, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
jaki wcześniej miałeś zderzak...od golfa czy od vento
raczej golfowy, po dokładce wnioskuję.
Ten nowy zdeś może być. A jak już jest GTI to czerwony pasek się prosi w szczelinę
Jak będziesz robił błotnik to pomaluj przy okazji zderzak w kolor nadwozia i będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum