Witam od dluzszego czasu jestem juz na forum lecz jakos nie moglem sie zebrac aby pokazac wam moje autko, pare slow o autku
rok 1996 r TDI 1.9 1Z
Wyposazenie
Elek szyby i lustra podgrzeewane
klima
podgrzewane fotele
pelna regulacja fotela
reg. kierownicy
2xAir BAg
centralny zamek
podgrzewane spryskiwacze
halogeny
welur
obecnie wprowadzone zmiany to
galka biegow golfa IV
smoked lights
dymione kierunki blendy i halogeny
wypolerowana koncowka wydechu
zmamontowana duza pokrywa silnika
brak oznaczen na tylnej klapie
Planowane zmiany
gwincik
ladne koleczka
konserwacja autka
sredni hokej
grill starego typu
delikatne przyciemnienie szyb
nowe nakladki na progi
malowanie listw na zderzakach o oraz obudowy lusterka
montarz oslony silnika
wymiana szyby czolowej
Ostatnio zmieniony przez Z@char 2009-05-27, 13:42, w całości zmieniany 3 razy
Troche sie tutaj przestój zrobił trzeba cos pchnac do przodu a wiec w autku dokonało sie pare zmian ale oczywiście nie same
lista zmian juz poczesci zrealizowana
Co zostalo wykonane
konserwacja autka
sredni hokej
nowe nakladki na progi
malowanie listw na zderzakach o oraz obudowy lusterka
montarz oslony silnika
racja czerne progi sa git
fajny juz czerwoniutki teraz - a lusterka bedziesz jeszcze malowa? a ile daleś za oslone silnika? też bym sobie takie cuś sprawil
_________________ VENTOCAFE daje rade...
Ostatnio zmieniony przez zlotykamil 2009-07-12, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
zlotykamil, lusterka sa pomalowane za osolne daem 62 zl bo koles robi w hurtowni co do progow to musze jeszcze wymienic z prawej strony gdyz te co sa zalozone sa lekusko zajechane i brauje mi 1 listwy maskujacej ale wszystko da sie zalatwic
piotr nowok, nie autka nie przemalowalem taka poprostu wyszla fotka malowame tylko zderzaki i obudowe lusterka dzieki chlopaki za za wasze zdanie milo slyszec takie slowa
Dawno ci nie pisalem a z racji takiej ze poprostu zapomanielm i tak zlecialo, kilka fotek z sezonu letniego
I nastala zima nie mam obecnych fotek auta lecz jedyne co uleglo zmianie to zaslozona stal z zimowkami oraz zamontowane obrysowki w kierunkach na dnaich postaram sie wrzucic pare fot
wiem wiem gleba musi byc i mysle ze bedzie lecz dopiero kolo wiosny /lata takze bedzie ok lecz musze jeszcze wymienic 2 oponki bo sa za szerokie, grill na dniach bedzie zmieniony na stary typ zakupiony od naszego kolegi klubowego, na dniach wkleje nowe fotki auta jak tylko je zrobie
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-12-29, 20:15
widać po zdjeciach ze yen gril jest troche za bardzo do góry zadarty ale czego to jest wina to niewiem i do tego ten gril ładniejszy byl by w czrnym macie takie moje zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum