Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2009-09-20, 10:28 Jakie macie żarówki?
Chciał bym kupić nowe żarówki, zastanawiałem się nad zestawem xenonowym z allegro ale wszyscy piszą że nie legalne i takie tam wieć pomyslałem że kupie sobie zarówki tego typu. Wiem że same żarówki nie bedą tak świeciły jak żarniki ale chciał bym kupic zarówki o bardzo jasnym świetle. Ma ktoś coś takiego u siebie?
Przez dłuższy czas miałem narvy. Zwykłe, najzwyklejsze za mniej niż 10 zł sztuka. Nie narzekałem. Świeciły dobrze. Ale spaliła mi się jedna, więc musiałem kupić, ale że nie było narv (bo to na stacji benzynowej), to wziąłem jakieś Phillipsy +30% więcej światła. 15 zł sztuka. Ale powiem, że różnicy ja nie widzę żadnej. Świecą tak samo jak poprzednie. Czyli bardzo dobrze. Lecz jak kto woli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum