powiem tak kupiłem założyłem i sie załamałem. Gdyż zle na początku zamocowałem i porysowało maske. Ale po poprawie naciągu gumek mocujących zajebisty efekt a także skończył sie problem kamieni odbijających sie o przód maski. Podstawowa rzeczą jest to aby nie było wody pod bra bo szkoda lakieru odparza sie
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2009-10-25, 18:28
ventylek86, i to właśnie mnie odstrasza bo chciałem kupic i założyc juz teraz ale ta woda mnie odstrasza a teraz taka pora że padają deszcze a jak to w zimie wygląda ta sytuacja z bra
nie powiem ci gdyz bre kupiłem z tego co pamietam koncem wiosny wiec nie wiem jak w zime. Rada jest taka jesli jezdzisz to woda sie za bardzo nie dostaje a gdy autko w garazu to najlepiej maska w góre. Ja swoja zdjełem bo maska mi w pecherze sie zrobiła. ale na wiosne znowu zakladam
to troszku lipa. moj stoi jak nie mam siły go prowadzic i prosze moja dziewczyne zeby pod dom mnie zawiozła bo do garazu mam 300m około. A jak człowiek "zmeczony"
to nie chce mu sie nic
no musisz ja sciagac jest troche zabawy ale ja smigalem caly szaz czy deszcz czy slace ale musisz ja wysuszyc i dbac o nia i najlepiej ja kupisz z takim materialem pod nia to zapobiega rysowaniu maski i oczywiscie czesciej maske mycz trzeba bo zostanie slad jak sie zdecydujesz to napewno bedziesz musial bardziej patrec na maske aby jej nie zniszczyc moja bra narazie lezy i sie kurzy poniewaz musze ja wyczyscic od srodka jak co to zobasz w moim temacie jak ta bra wyglada
szczegulnie my mamy jasne furki to musimy sie bardziej wypocic aby bylo git
Ostatnio zmieniony przez piotr nowok 2009-10-25, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
piotr dzieki za znaczek moje kochanie juz go czesciowo pomalowało i "GT" najprawdopodobnie pojdzie w grill. Dzisiaj dodałem jedno zdjecie i czekam na opinie czy pasuje mojej ventce ten znaczek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum