Sprzedam VW Vento 1.8 (90KM) B+G 1993r.
- centralny zamek na pilota (na gwarancji jeszcze przez 10 miesięcy)
- elektryczny szyberdach
- wspomaganie kierownicy
- alufelgi
- opony zimowe na stalowych felgach
- immobilizer
- audio
- radio Blaupunkt Calgaty MP35, Mp3, na gwarancji do lutego 2008r
- głośniki 2x120W w przednich drzwiach (blaupunkt), na gwarancji jeszcze przez miesiąc
- 2 "gwizdki" pod przednią szybą też na gwarancji
- skrzynia basowa roboina na zamówienie(350W) -na gwaranji do końca pażdziernika
- trójzakresowa kolumna samochodowa w bagażniku
- wzmacniach Monacor (2x350W)- na gwarancji
- nowe okablowanie do nagłośnienia
Całe nagłośnienie warte lekko ponad 1.500zł
- instalacja gazow BRC z gwarancją do końca kwietnia 2007roku.
- przegląd i OC ważne do końa czerwca 2007r.
Auto w 2004roku sprowadziłem z Niemiec, miało 184.000km przebiegu, teraz ma 216.000. Kupiłem je od 63-letniego profesorka, z tego co widziałem było traktowane bardzo łagodnie(czasem aż za łagodnie). Mam pełną dokumentację z Niemiec. Po sprowadzeniu kupiłem 2 komplety opon, założyłem audio, potem gaz i lekko przyciemniłem szyby czego jeszcze nie ma na zdjęciach.
W czasię mojej musze przyznać łagodnej eksploatacji wymieniłem łożyska we wszystkich 4 kołach, sprzęgło i uszczelke pod klawiaturę. Wymiana uszczelki okazała się pierwszą ingerencją w silnik gdyż wcześniej przy silniku były oryginalne zaciski od przewodów chłodniczych. Auto było badane na grubość warstwy lakieru i wyszło że nawet nie było podmalowywane. oryginalny lakier jest na całej karoserii.
Samochód u mnie jak i pierwszego właściciela był i jest garażowany. W zimie ma małą styczność z solą. Zawiecha, silnik, skrzynia, buda w stanie idealnym. W środku czysto i zadbanie.
CANA: 11.000zł(do negocjacji)
Tel. 665520106
Ja tam swoją Ventkę dzisiaj odebrałem od lakiernika, wypicowałem woskiem, plastiki potraktowałem czernidłem i jak na nią popatrzyłem to pomyślałem że w takim stanie mogłbym ją dzisiaj kupić drugi raz
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-09-23, 22:03
Tygrysisko a co się stało jeśli wolno spytać?
O ile pamiętam to pisałeś że Ventka ma zostać dla przyszłej żony, a teraz sprzedajesz? Czyżby plany się zmieniły?
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2006-09-24, 03:35
takie były plany ale utrzymanie dwóch samochodów kosztuje tzn opłaty zważywszy na to zę ventyla mam zarejestrwanego na siebie a mam mało zniżek bo mam dopiero 22lata. Sam poluję na passata b6 albo uadi a4 lub rs4 i troche mi kasy brakuje. trochę mi sie opierdziel zebrało od ukochanej za to i inne ogłoszenie, jeśli przez tydzień nikt sie nie zgłosi tzn że jestem na ventyla skazany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum