Silnik: 1.8 ABS +LPG Pomógł: 18 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 620 Skąd: wielkopolska,okolice Kalisza
Wysłany: 2010-01-04, 19:45
krzeszak napisał/a:
po raz pierwszy w mojej krajerze nie podoba mi się vento klubowicza ... sory archeolog, ale widząc takie coś nie umie słodzić
Krzeszak każdy ma swój gust mnie np nie leżą takie lampy tylne ale ja tym jeździł nie będę grunt żeby nowemu forumowiczowi służył ventolot i tyle...
P.S
witamy kolegę na forum
tu akurat dosc sporo ludzi jest za ori a nie laminatem
i tez ja nie jestem za laminatem i tymi lampami tylnymi jak dla mnie furak jest do uratowania ale to twoja furka i ma sie tobie podobac
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-01-04, 20:16
No faktycznie jak dla mnie to tez by było dużo do zrobienia.
Ale my tu wyskakujemy z naszymi widzimisie a kolega archeolog może sam na to wpadł, że będzie do robienia tylko jeszcze o tym nie napisał
W każdym razie oby jak najlepiej się Ventka sprawowała i żebyś jak najdłużej był z niej zadowolony.... no i oczywiście na forum
Silnik: 1.8narazie;] Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 762 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2010-01-04, 20:40
Auto kupiłem przedwczoraj
Nie ukrywam to nie moj styl ;} choc ORG lampy od vento z pomarańczowymi kierunkami... lexusy juz lepiej
Tylny zderzak fatalny z "sieteczkami" i wygarem ala' ssawka odkurzacza Co ciekawe zostało tak zrobione w austri Wcześniej jeździłem Probe GT 2.2 T i fabrycznym boodykitem to było bardziej ....ztnowane .Auto ma gwint i jest dość twardawe ogolnie jak go kupowałem i ogladałem z pozycji kanału byłem w lekki szoku pozytywnym oczywiście Probe ten sam rocznik zgnilizna aż miło a też był ocynkowany .Mocy mi trochę brak a jeszcze LPG w planach bo pali tyle co 2.2 Turbo
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-01-04, 21:17
Witam na forum ocenie krótko bo widze jedno zdjęcie link z powyzej nie działa niewiem czemu powiem tak moje vento to seria 93 rok wychodzi rdza pordzewiale fele wiec nie bede za bardzo sie mądrzył ale wywal ten laminat i te progi smieszne i te naklejki z progów bo kojarzy mi sie to z calnibrą o której ostatnio sie nasłuchałem juz odsyc kumpel ma i caly czas sie podnieca nią a szrot totalny ledwo co odpala jesli piszesz o lexusach lepsze o wiele sa lampy originalne pomoaranczki
dawaj wiecej fot i licze na to że sie kolego poprawisz
"Zbłądziłeś synu ale odnajdziesz własciwą droge"
wiemy ze go takiego kupiles i wiemy ze zrobisz z tego łądne auto wywalając te gadzety z calibry
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: 1.8narazie;] Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 762 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2010-01-04, 21:29
Doprowadzić do serii to raczej mi się nie uda bo to koszta nie małe, zderzaki chodliwa część a ja skromny student Pierwsze co to alarm a raczej centralka na pilota radio o chyba chociaż jedna elektryczna szyba,guma na przegub kupiona tylko sie zastanawiam czy wyjdzie bez problemu część zewnętrzna ? ... Z tego co wiem to podnieść moc można praktycznie tylko SAWAPEM ...?
Lwomati, nie prawda nie zgodze sie ze vento nie jest ocynku. Spawałem podłoge i co wujek powiedział mi ze moje auto jest w jakims stopniu ocynkowane. rzecz jasna nie całe ale jest. A golfy 3 po 95 roku szły też w ocynku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum