Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-03-23, 10:26 Kolor lakieru
Wiem ze jest to ta naklejka w bagazniku. Ale chce sie upewnić, ja mam kolor chyba opisany jako LCS5 czy jakos tak - to chodzi o to oznaczenie? Bo potrzebuje kupic lakier do mojego furaka a nie jestem pewien czy to jest to oznaczenie
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-03-23, 10:53
cos musiałeś pokrecić z tym oznaczeniem bo nigdzie takiego oznaczenia nie znalazłem w tych linkach co są wyzej, a nie prościej będzie oddać klapkę z wlewu paliwa gdzie dobieraja lakier i oni ci podadzą od razu kod lakieru ale to moje zdanie
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-03-23, 18:20
naws, ale Ty nie dobieraj koloru po kodzie...nasze autka mają juz ładnych pare lat i odcień różni się od oryginału. Musisz dobierac do tego co masz na aucie. Tak dla porównania....bede miał malowane błotniki...majster powiedział że będzie dobierał kolor do każdego błotnika z osobna gdyz jedna strona auta może byc bardziej naświetlona itp....róznie to bywa w tak wiekowych furkach.
Dobierz chociaż pod klapkę do tankowania oryginalny lakier moze okazac się niewypałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum