Musze poczekac do 22 i sprawdzic czy livestream dziala bo jak nie to bede ogladal na tv przez "mrowki" bo slaby sygnal mam na naziemnej telewizji.
Wczoraj jak otwarlem balkon to slyszalem jak sie waza zawodnicy bo bylo kolo rynku w Katowicach.
Mysle, ze Pudzian moze polec po ciosie w nos lub z zalozona dzwignia Jesli sedzia potrafil zalozyc dzwignie to japoniec tymbardziej.
Po 2min walki bedzie wiadomo kto wygra. Jestem za Pudzianem bo to Polak w koncu (i za Khalidovem tez bo tez Polak )
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Ostatnio zmieniony przez bradley 2010-05-07, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
Tez mam ten problem ze nie mam polsatu ale ten 2 link smiga u mnie plynnie
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-05-08, 09:51
gdybym ja byl sędziom - nie dałbym remisu tylko wygraną japońca ale Mamad był mistrzem i zeby mu pas odebrac to trzeba wyraznie byc od niego lepszym, tak wiec wszystko jest w rownowadze
Jaki remis? Pudzian wygrał. W kiepskim stylu, ale odrazu było jasne, że jak nie położy go w 30sek to będzie na przegranej pozycji. Moim zdaniem i tak było nieźle, jeszcze żeby umiał jakąś dzwignie zrobić to by moment gościa połóżył
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-05-08, 17:30
też nie mam polsatu - na N'ce niestety nie ma. Oby ten link działał w najważniejszym momencie, czyli podczas walki, bo cos czuje, że przy dużej ilości chętnych może być problem.
też nie mam polsatu - na N'ce niestety nie ma. Oby ten link działał w najważniejszym momencie, czyli podczas walki, bo cos czuje, że przy dużej ilości chętnych może być problem.
Walka byla wczoraj
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-05-09, 07:21
bradley napisał/a:
Walka byla wczoraj
wiem pościka napisałem w piętek i w trakcie publikacji zamknąłem lapa, jak go odpaliłem w sobotę to widać się opublikował pamiętając sesję. Ale tez FF mądry
Bedzie sie oszczedzal. Tym razem moze byc tak ze przez 2 rundy bedzie probowal przezyc a w trzeciej pojdzie na nerwy i 100%
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum