Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2010-06-29, 13:50 Jaki kolorek felg stalowych ?
Zastanawiam się w jaki kolor pomalować swoje felgi stalowe, ponieważ wymagają malowania.
Myślę też nad różnymi ciekawymi motywami, ale jak narazie nie mogę się zdecydować. Może macie jakieś pomysły
Daje niżej kilka przykładów różnych kolorów felg:
Jak narazie jestem za czarnymi, podobają mi się również czarne z czerwonym paskiem ( jak w 2 fotce ), ale czy to będzie pasowało ?
Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2010-06-29, 14:36
To jednak będą chyba czarne z paskiem ( może innego koloru )
Według mnie białe też są ok, ale jakby był to alus albo jakaś szeroka stal, bądź autko na glebie,a w takim stanie w jakim jest myślę, że białe pójdą na minus auta.
W każdym bądź razie dziekówka za pomoc i czekam na kolejne opinie na ten temat.
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-06-29, 16:35
jak ja bym miał malować sobie fele to pomalował bym tak jak jest to na zdjeciu nr 2 (czarna z czerwonym paskiem) bo mam czarny samochód i by pasowało ale ty masz niebieski wiec mi sie wydaje ze na twoim samochodze najlepiej bedzie wyglądała stalówka w kolorze białym oczywiśćie to jest tylko moje zdanie
Wysłany: 2010-06-29, 22:31
No więc już dostałem wizje na kolorek felg, jak i również czegoś innego
Zwiedziłem parę ciekawych stron, pooglądałem galerie ze zlotów itp.
Nie wiem czy Wam się to spodoba.
Jak wykonam to pokaże, ale to jeszcze troszkę czasu zejdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum