Wysłany: 2010-06-30, 15:00 Dodatkowa kasa dla kazdego, TO DZAŁA!!!! polegam gorąco!!!
Panie i panowie, chciałbym wam przedstawić aplikacje która zlicza nam minuty spędzone w sieci i przelicza na punkty. Cały opis dam niżej:
Surfbar jest pierwszym polskim tego typu programem. Główną jego ideą jest połączenie interesów reklamodawców i reklamobiorców tak, aby wszyscy byli zadowoleni. Reklamodawcy - by skutecznie docierali do swojego klienta. Reklamobiorcy - by oprócz codziennej pracy z komputerem mieli możliwość zarabiania dodatkowych pieniędzy.
Program SurfBar to pasek reklamowy o wymiarach 503 x 62 px w dowolnej częsci ekranu,
pozostający zawsze na wierzchu nad innymi aplikacjami, na którym zmieniają się kolejno reklamy.
Użytkownik oglądając je, gromadzi punkty które później zostają przeliczane na pieniądze,
przelewane na konto użytkownika.
Program w losowo wybranym czasie sprawdza obecność użytkownika przed komputerem,
w przypadku braku potwierdzenia w przeciągu 10 sek. aplikacja zakończy naliczanie punktów.
Każda osoba ma dostęp poprzez specjalny interface programu do informacji na temat
daty i czasu w jakim SurfBar rejestrował jej punkty. Może także w nim śledzić ilości
zdobytych punktów, a także decydować o czasie i kwocie wypłacanych środków.
O wszystkim decyduje samodzielnie użytkownik korzystając z możliwości menu programu.
link do pobrania aplikacji i rejestracji to : http:/www.surfbar.pl/ref=17574
roześlijcie go sobie wśród swoich znajomych, jak go dostałem od kolegi który przez 2tyg zarobił 30zł. Może to i nie dużo, ale zawsze coś.
Sam jestem zalogowany od 3 dni i jestem ciekaw co z tego wyjdzie
ps. co do przelicznika ile płacą za punkt, to jeszcze nie wiem, bo czekam za informacją od nich.
Ja tam zaryzykowałem, może to będzie kicha, ale próbować trzeba.
jak by coś to piszcie do mnie na gg 12885782
piechu43, masz już jakieś punkty za oglądanie reklam ? bo ja się właśnie zarejestrowałem i oglądam te reklamy, ale żadnych pkt mi nie nalicz ... a minuta=1pkt
a btw. ile trzeba mieć pkt na 1zł ?
//edit
już nalicza po ponownym uruchomieniu widać ile jest pkt ;P
btw 2
jak to sprawdza czy jest ktoś przy kompie ? coś wyskakuje ?
btw 3
jak wygenerowac swoj link promocyjny ?
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2010-06-30, 16:24, w całości zmieniany 3 razy
jak to sprawdza czy jest ktoś przy kompie ? coś wyskakuje ?
raz na jakiś czas wyskakuje okno z potwierdzeniem obecności
kolczyx napisał/a:
10pkt = 1zł
to chyba jakaś przesada będę wiedział cos później to dam znać
zeniTh napisał/a:
jak wygenerowac swoj link promocyjny ?
jak rozwiniesz z tego paska panel gdzie są te wszystkie "finanse" "historia" itp
to będzie taka ikonka z ludzikami. jest tam Twój link żeby rekrutować innych
zeniTh napisał/a:
a czy jest jakiś określony limit dzienny
podczas jednej sesji możesz ściągnąć 200pkt (tj 3h i 20 min)
potem uruchamiasz na nowo i leci dalej.
zeniTh napisał/a:
piechu43, masz już jakieś punkty za oglądanie reklam
no u mnie jest ponad 13tysi, ale mam 204 poleconych z których mi ściąga 20% i 114 za 5%
Sorry bo nie czaje o co z tym programem chodzi? Bedzie mi reklamy caly czas na pulpicie wyswietlal, czy obecnosc sprawdzal? Jesli tak to tylko na moim koncie czy innych uzytkownikow tez, bo jak na innych to lipa
Tą aktywność można obejść, są do tego programy, np. sam ruszający się cały czas kursor muszki itp. Ale moim skromnym zdaniem to jedna wielka lipa i ściema. Więcej za prąd zapłacisz gdy komp włączony niż dostaniesz coś z tego...
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 42 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-07-01, 09:35
Hehe no to nieźle, a tak ogolnie to aplikacja mocno nie dopracowana, na win7 x64 są problemy takie jak pisałem wcześniej, i to nie tylko na moim kompie. Zainstalowałem na XP i nie mam podglądu na finanse, a inne zakładki działają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum