Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-10-25, 10:01
A jak byś go Sylwek w tym roku zrobił w poprzek Tzn chodzi mi o układ kalendarza, nie wzdłuż tak jak w obecnym tylko foty w poprzek, że byłby szerszy niż wyższy Widziałem u kolegi kalendarz chyba z golf.pl czy skądś (nie jestem pewien ) i całkiem fajnie to wyglądało
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2010-10-25, 10:58
cinek82 napisał/a:
A jak byś go Sylwek w tym roku zrobił w poprzek
prywatnie stanowczo jestem na NIE
poziomy nie zmieści mi się w obecnym miejscu i bym musiał inne miejsce w domu kombinować a obecne jest idealne bo na wprost drzwi wejściowych i każdy jak wchodzi do nas do domu od razu widzi Ventki
szwagier ta forma kalendarza sprawdziła się w poprzednich latach więc ja bym nic nie zmieniał poza drobną kosmetyką jak pisze Krzeszak
poziomy nie zmieści mi się w obecnym miejscu i bym musiał inne miejsce w domu kombinować a obecne jest idealne bo na wprost drzwi wejściowych i każdy jak wchodzi do nas do domu od razu widzi Ventki
to poszukaj Pawełku nowego miejsca na kalendarz
cinek82 napisał/a:
że byłby szerszy niż wyższy Widziałem u kolegi kalendarz chyba z golf.pl czy skądś (nie jestem pewien ) i całkiem fajnie to wyglądało
ja jestem stanowczo na TAK ,nie było by problemu ze zmieszczeniem ventki,jak to było w zeszłym roku z moim zdjęciem
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2010-10-25, 20:32
dla mnie osobiście zeszloroczny kalendarz się podoba wszystko super dopasowane.
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-10-25, 22:38
slaw71 napisał/a:
Gavel napisał/a:
to poszukaj Pawełku nowego miejsca na kalendarz
I daj Sławkowi zarobić to wpadnie Ci chałupę tak przeremontuje, że z 50 poprzecznych kalendarzy zmieścisz....
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-10-27, 19:34
slaw71 napisał/a:
ja jestem stanowczo na TAK ,nie było by problemu ze zmieszczeniem ventki,jak to było w zeszłym roku z moim zdjęciem
no co ty jakie alegandzkie fale ci zrobiłem nikt się nie kapnął że sporo zdjęcia jest dorobione
a co do stylu to robie ten i delikatnie coś pozmieniam aby nie był taki sam jak rok temu i może zrobie jedną stronkę kalendarza poziomego, zobaczymy jak to wyjdzie
ja jestem jednak na nie, dlatego że jak obrócimy kalendarz który jest teraz, to zdjęcie będzie małe przy wielkości cyfr która tu jest, a ona jest w tej chwili chyba odpowiednia.
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-10-27, 20:58
krzeszak napisał/a:
szwagier, a gdzie reszta zdjęcia gdzie krajobraz ... toz sam szrot jest mało ważny chodzi tez o dalszy plan
no właśnie zdjęcia lepiej dopasowywuje się do pionowego
zdjęcie musiało by zajmować cały kalendarz i trzeba by się pozbyć dodatkowych miesięcy oraz małych zdjęć i może by wyszedł odpowiedni efekt
Silnik: AHU+ Pomógł: 8 razy Wiek: 35 Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 1278 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2010-10-29, 20:05
ja mogę tak pomóc, że mam znajomego który robi w drukarni. jeśli tam jeszcze pracuje to może uda się kalendarze taniej wydrukować co Wy na to??? no chyba że druk już zaklepany to nie będe nawet do gościa jechał
A może by tak dodać tylko 2 miniaturki, ponieważ w ankiecie brało udział 32 zdjęcia, 12 idzie na zdjęcia główne, zostaje 20, czyli wystarczy dołożyć 4 zdjęcia ze zlotu i mamy komplet.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum