Witam wszystkich użytkowników wentylków i nie tylko na tym forum jestem nowy od grudnia jestem szczęśliwym posiadaczem Ventylka wcześniej była Honda Prelude 3g
Trochę teraz danych o aucie:
Rok produkcji 12.1993
Silnik 1.9 TD seria
Zawieszenie obniżone ( nie wiem o ile poprzedni właściciel zakładał kolor sprężyn i amorków żółty )
Koła alusie oponki bd
Wyposażenie w środku:
Car audio jak na razie Sony z głośnikami seryjnymi ( jak będzie wolna chwila to się to zmieni )
Tapicerka welur, czekam na przesyłkę będzie pokrowiec skórzany obszywany na kierownice plus nowy mieszek i osłonka hamulca szyte czerwona nicią.
Z elektryki to tylko szyber dach
Co do zmian hmmmm jeszcze nie wiem za krótko jestem użytkownikiem tego autka ale na pewno coś się pozmienia aby tylko ciepło się zrobiło
a mowia że jak raz wsiadziesz do japonczyka to juz nic innego nie wchodzi w gre...
Generalnie zakochałem się w Hondzie ale z drugiej strony VW są również zajefajne no i bardziej ekonomiczne w porównaniu z Hondami spalanie 5l/100 ropki a 18l/100 PB95 jest różnica ) no i części zamienne tańsze itp. można mnożyć przykłady ale uczucia siedzenia prawie na ziemi w Hondzie w seryjnym zawieszeniu daje frajdę no i ten dźwięk silnika ehhh no i obroty 8,5 tys i jeszcze zapas pod gazem jest ale co tam jestem szczęśliwy z posiadania diesla i to jeszcze od VW:]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum