Silnik: 2.0GT 2E B/G
Wysłany: 2011-04-06, 17:34 Ventylek gaśnie!!
Witam wszystkich.
Pomożcie mi bo już nie wiem co jest. Jak jadę tak 70-80km/h i wrzucam luz to jest ok, a jak jade tak np. 130 i biorę na luz to gaśnie . co jest nie tak???????????? ventylek 2.0 b/lpg 92r.
możesz spróbować wyregulować samemu, ale do tego musisz wiedzieć jaki masz reduktor. mi osobiście po kupnie auta udało się to zrobić samemu. porad jest od cholery w sieci na ten temat, wystarczy dobrze przegooglować.
mialem takie same objawy. Tez gasl i np. gdy dodawalem gwaltownie gazu to sie dusil.
Regulacja juz nic nie dala zalozylem nowy parownik i jest elegancko Nie gasnie i mocy nabral
A gdy rozebralem stary parownik nawet sie nie spodziewalem ze moze byc taki syf w nim
ja tak samo mialem z nim rozne problemy ze nawet mi gasl jak jechalem. I byla wymiana swiec ustawienie zaplonu i dupa nic nie dalo regulacja tez nic. WYmiana reduktora i zrobilo sie calkiem inaczej.
Tylko podobno mam jeszcze do wymiany czujnik biegu jalowego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum