Sprzedam oponki Barum Bravuris 2 letnie 2 szt.
Jeździły jeden sezon i zostało z 7mm bieżnika. Zalegają mi w garażu, więc może komuś się bardziej przydadzą.
Cena za 2 szt. 180zł
Odbiór w Warszawie, Legionowie, mogę zapewnić dowóz do większych miast w Polsce za niewielką opłatą powiedzmy 30zł
Zdjęcia dorzucę przy okazji.
Kontakt na PW lub pod tel 667 271 877
Lwomati, Ello, przygarne te oponki jak przyjadą tym samym transportem na Śląsk co twoje fotele z innego ogłoszenia to i z kosztem dowozu się ponegocjuje jak w jedno to samo miejsco co?
w porządku. Mogę wrzucić wszystko na jeden transport. W poniedziałek sprawdzę czy ktoś jedzie w tym kierunku. Podajcie mi swoje telefony na PW. Zwiozę te rzeczy do firmy i jak się uda to może jeszcze w poniedziałek je wyślę.
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-03-25, 16:54
Lwo, a Lublin? Dowóz/ kurier? Może kurier nawet lepiej. Dałoby radę?
Fajne te opony i za przyzwoitą cenę Tylko od jakiejś połowy następnego tygodnia mogę podjechać/ inaczej to kurier pod dom- za moją dopłatą np
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-03-25, 17:21
Sobota akurat zawalona następna, do roboty idę. Możesz wysłać kurierem, to nie majątek, jeszcze mnie na kuriera stać http://kurierem.pl/-porównywarka cen dostaw kurierskich
ja tam się na wysyłaniu kurierem nie znam, nigdy nie wysyłałem. Mogę na pocztę zanieść
W poniedziałek zapytam w pracy, bo wysyłamy UPSem, to powinno kosztować jakieś 20zł, ale ja zawsze preferuję swoich kierowców, bo pewniejsza realizacja zlecenia. Do Lublina na 100% każdego dnia jeździmy, więc może to byłoby lepsze.
Wysłany: 2011-03-25, 17:32
Na pocztę jak chcesz to też możesz zanieść już się panie na poczcie przyzwyczaiły do moich dziwnych przesyłek i nie patrzą wilkiem a to że duże a to że długie a to że okrągłe
Nie ma co się obawiać wysyłki kurierem bo część kosztu przesyłki to koszt ubezpieczenia paczki reszta na PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum