Korzystając z chwili czasu i ja strzeliłem kilka fotek nie nowego już co prawda nabytku, bo już jakiś czas jeżdżę ale niestety wcześniej nie było czasu , a jest to długo szukana omega z 98r, co do wyposażenia to pdw oprócz skóry której nie chciałem i nawigacji której nie znalazłem , a po za tym wszystko w max wyposażeniu jest . Kupiona z pierwszej ręki z Polskiego salonu i do końca serwisowana
Silnik 3.0 V6 plus sekwencja także bardzo komfortowy w użytkowaniu, a jak trzeba przysparza również trochę zabawy
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
vwkrzysio, a gdzie mnie wypatrzyłem trzeba było trąbić byśmy się zgadali
ventylek86, ventyl nadal stoi i marnieje , ale jutro sie wszystko wyjaśni bo jak dobrze pójdzie to od środy będzie rozbierany do ostatniej śrubki i kapitalka
Ile masz przebiegu? Bo kiera dość wymęczona... Jak tam tylne nadkola i doły drzwi? Po jakiego grzyba ktoś założył grill od angola
A co do wyposażenia to do max Ci dużo brakuje pierwsze z brzegu co widzę to brak tempomatu, domykanie szyb z pilota jest? zapewne nie masz też rolety elektrycznej, nawiewów na tylne szyby, zestawu głośno mówiącego, pamięci fotelów, szyberdachu i sporo innych gadżetów jakich w niektórych omegach jest naprawdę sporo.
Silnik słuszny Ponoć najlepszy w omegach no i chyba manual masz. Czekam na więcej fotek
A i jak chcesz to mam ori nawigacje Philips Carin która mi po omedze została. Brak tylko płyty.
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
Ostatnio zmieniony przez pawel39106 2011-04-18, 21:01, w całości zmieniany 1 raz
pawel39106, z tego co wymieniłeś brak mi tylko tempomatu z czego się nie martwię bo mi nie potrzebny do niczego i szyberdachu , a rolety na szybe w kombi o ile dobrze wiem to nie ma a co do grilla to ja sam go założyłem bo taki mi się podoba i taki zostanie przebieg to 230tys no i tak jak mówisz manual, automat w moim przypadku mijał by się z celem a rdzy jeszcze ani śladu, po dokumentacji wiem że prawy tylni błotnik był malowany ale jeszcze nic się z nim nie dzieje
Ostatnio zmieniony przez Respect 2011-04-19, 15:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum