Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2009-09-09, 10:41 [SPRZEDAM] Tłumik. Prawie nówka!!
Tak jak w temacie. Mam do sprzedania tłumik uniwersalny. Mówią że bardzo ładnie wygląda na Ventylku ale mam taki problem i muszę go zdjąć z Ventki a jak ma leżeć gdzieś w garażu to pomyślałem że lepiej go sprzedać i ktoś bedzie miał z niego większy urzytek
Mam go od ubiegłego czwartku a zdjołem go w poniedziałek wieczorem więc jest jak nowy!!
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2009-09-09, 13:11
Tygrysisko, no przykro mi, życie
zeniTh, niby możesz zarezerwować.
a zdejmuje go bo osobiście nie bardzo mi sie podoba, innym owszem a mi jakoś nie podchodzi a kupiłem bo okazja była bo mojego kumpla stary śmiga cieżarówka za granice i czasem z transportu coś skubnie no to wziołem:D
niestety jestem zmuszony zrezygnować z kupna tego tłumika ;/ a szkoda
myślałem, że wyrobie z kaską ;/ ale się nie udało, jakbyś go nie sprzedał to się odezwę może za jakieś 2-3 tygodnie
a powiedz mi jeszcze jedno, żeby do zamontować to trzeba uciąć kawałek rury z tego, na którym np. się jeździ ? bo z tego co patrzyłem to ostatnia część jest z taką długą rurą, która wystaje po pod zderzak, to nie jest na zasadzie wymiany, stary za ten nowy ?
pozdro
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum