Wysłany: 2009-09-14, 12:35 Vento by śluga Kalisz- Esbjerg
Witam Mozna sie przylaczyc?
Moje vento jest 1994 roku serduszko to 1,8 90 konikow z dodatkow jest tylko 2x AirBag
Poki co planuje w autku zmienic lampy tylne na przyciemnione, szyby przy najbliszej wizycie w Polsce rownierz bede przyciemnial. Audio to jak narazie nic specjalnego radyjko LG z wyjsciem usb, glosniki przod zmienilem na Clarionki, i w bagazniku wyladowal Dunski Xzound wzmacniacz i skrzynia, w planach jest dolozenie glosnikow w wszystkie dzwi niestety narazie nie ma.
Czekam na wasze opinie i te zle i te dobre
pozdrawiam
autko mimo tego ze 2 dni temu bylem w myjni jest brudne :szatan: kiepska pogoda w dani
Wielkie dzieki , jezeli chodzi o kolor, to przyznam sie po cichu ze polowalem na taki. Kupno tego modelu vento to nie byl przypadek, troche czasu poswiecilem na przeszukiwania internetu , ogloszen, i znalazlem to co chcialem, no prawie to co chcialem hehe
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
Witamy wiatmy kolege. No kolorek fajny. Silniczek tez nie jest zły. AMm to samo i nie narzekam. No lampki na ciemne si, przód tez mógłbys zrobić no i wtedy ciemna szyba pasowała by jak ulał:)
Witamy wiatmy kolege. No kolorek fajny. Silniczek tez nie jest zły. AMm to samo i nie narzekam. No lampki na ciemne si, przód tez mógłbys zrobić no i wtedy ciemna szyba pasowała by jak ulał:)
Dobry pomysl, na przod jakie bys polecal?
no no fajny wozik
co do tylniich lamp - to witam w klubie poszukiwaczy
Tygrysisko, ma racje - felga jest ciekawa
tylko cos wozik nierówno stoi chyba ? czy mi sie wydaje?
trzeba sie określic - albo na glebe albo w chmury dziada
pozdrawiam
wozik rowno stoi normalnie, taka rzezba parkingu pod domkiem, co do ciemnych lamp to one juz czekaja na mnie w domu w kaliszu przy pierwszej okazji pobytu w kraju bedzie zmiana hehe autka niechce glebowac poki co mialem okazje takim vento kolegi jechac i nieprzypasowalo zabardzo
Zestawik Audio w dzwi zamowiony
w dzwiach za zaslepkami wyladuja glosniczki Pioneer TS-G 1701i:
I przez to ze radyjko ma standardowo 4 kanaly, no a w mojej niuni jest miejsce na 6 glosnikow to trzeba bylo cos pomyslec, w efekcie glosniczkiw dzwiachbedzie napedzal malutki wzmacniacz VK 240:
Podsumujac Audio w mojej Ventce;
Bagaznik to 2 cewkowy glosniczek dunkiej firmy xzound 30cm + wzmacniacz xzound
glosniczki w podszybiu to clarion napedzane z radyjka glosnikicz w dzwiach to pionieerki opisane wyzej napedzany drugim wzmacniaczem , a to wszystko steruje radyjko lg...
juz nie moge sie doczekac az podlacze dzwi do pracy hehe
Ostatnio zmieniony przez sluga 2009-09-24, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Chcialem uzupelnic dane
Radyjko LG LAC 5800R
glosniki clarion to SRQ 1020R
wzmacniacz xzound SL 1000U
niestety modelu suba nie podam niechce mi sie rozkrecac skrzynki
Fajne Audi. A to co z tyłu to co jest Takie coś by się do mnie na moje tereny przydało
To z tylu to jest Ford explorer, import z USA. Pod maska to jedyne 5,0 Benzynka hehe minus autka to ze jest w automacie ale i tak swoje potrafi zrobic (pali 25litrow gazu na 100km hehe)
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-10-25, 08:10
Furka ładnie sie prezenci
sluga napisał/a:
mojego auta z grupy vag
Audi 80 b4 1,9 td
Dobra nierdzewiejąca maszyna...trochę oklepana w PL ale jest ok....mój kumpel już się pozbywa forda focusa z ok 2000r na rzecz takiej starej audicy (kiedyś taką miał)....jednak jakość i koszty serwisu robią swoje i są nieporównywalne w stosunku do znacznie młodszych aut...oczywiście wszystko na korzyść Audi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum