kazda bedzie dobra tylko na cieplo je przyklejaj a najlepsza mata moim zdaniem to ta ktora xzibit daje w swoim programie koles ostatnnio ja kupil ale droga jest do kazdego ksztaltu sie dopasuje ale nie pamietam jak sie nazywa jak se przypomne to wpisze
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-09-24, 12:43
Piotr ja też chcę wygłuszyc furkę, na początek planuję przednie drzwi i całą podłogę.
Z tego co się zorientowałem - twarde maty najlepiej wygłuszają, lecz najtrudniej się formują, dlatego głównie zaleca się je na podłogę i w miarę proste powierzchnie.
Maty miękkie nadają się na wygłuszenie drzwi, lepiej się je formuje
(nawet na zimno), lecz i tak jest troche z nimi zabawy. Na innych forach wypowiadali się jak to podgrzewają delikatnie opalarką itp.
Co do linków - radzę Ci tak jak ja - nie płacić niepotrzebnie za przesyłkę. Znalazłem maty wygłuszeniowe w naszym mieście.Wole pojechać tam osobiście.
Wolę tak to załatwić, bo nie wiem dokładnie ile mat będę potrzebował do wygłuszenia. Chcę więc dogadać się z gościem ze sklepu, aby kupić normalnie więcej mat, po czym jak mi zostaną których nawet nie użyłem - odwiozę im i zwrócą mi kasę za te maty które oddam. Myślę, że powinni się zgodzić
Tutaj masz linka do mat wygłuszających od gościa z Rudy Śląskiej :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum