też tak myślałem.chciałem cos jak golf V GTI biały ,ale widzę że to nie przejdzie
A maskę to zostawię taką jaka jest bo bra nie będzie pasować.tylko dach.
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-10-01, 22:28
Heh widze paint górą
Nie łatwiej bylo zrobić prostokąciki 2 dopasowa i dać czarne wypełnienie ? nieistotne
Jak dla mnie - kicha tak czy siak.
Ale wolność Tomku w swoim domku (czytaj Ventce )
Ja kiedyś znalazłem takiego venciaka z takim malowaniem
powiem wam ze mi się bardzo podobał bo pasuje taki czarny lustrzany dach do srebrnego Venciaka
Ale maski bym nie ruszał
Ja kiedyś znalazłem takiego venciaka z takim malowaniem
[url=http://images40.foto...61m.jpg]Obrazek[/URL]
powiem wam ze mi się bardzo podobał bo pasuje taki czarny lustrzany dach do srebrnego Venciaka
Ale maski bym nie ruszał
No No musze powiedzieć ze rewelacja ten Ventolot...
tez tak zrobie sobie...
Ale maski nie ruszam ba mam BRE czarną i była by kicha...
a ja widzialem jette 2 srebrna z grafitowwym dachem i maską - przy czym grafit mial jeszcze brokat w sobie - powiem Wam - zajeboza - efekt powala lecz sam bym tez wolal czarny lakier ...
GRZEGORZ K., dobra mysl z tym dachem bo bedzie ci pasował do tej bry
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-10-06, 14:16
Świetna nazwa Powinna być rozpowszechniona... powinno być nie, że "vento to golf z " tylko właśnie, że "golf to jest vento bez " no i vento front powinien być obowiązkowy w GIII
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum