jeszcze dzis do poludnia przednie lewo kolo obciearlo o blotnik
No właśnie tak patrze na Twoje fotki i jakby przednie lewe koło bardziej wystawało byc moze to tylko złudzenie i tylko tak na fotkach to wygląda
a wiec tak sa po 2 et 2 felgi maja et15 i 2 felgi et15 i gumiarz zle nalozyl opony ale juz keidys...z przodu oponki sas praktycznie nowk a na tyle juz nie i zakaladajc je zgodnie z oponami wychodzi na to ze z lewej strony jest et25 a z prawej et15 ...i przez to tarlo z lewej strony z przodu (jeszcze trze n kolach skreconych) ale prbolem zniknie kiedy podjade do gumiarza i przelozy opony na felgi czyli zabierze tylna prawa felge i da ja na lewy przod z opona z tamtej felgi i bedzie jak ma byc tyl delikatnie szrszy przod wezszy przez co bedzie cacy ale poki co nie mam wogole kasy..: ale za pare dni bedzie leceodrazu do gumiarza...pzdr
Siemano Dzisiaj dokonalem kolejnego zakupu dla ventyla otoz udalo mi sie kupic przednie lampy soczewkowe z ringiem (takie jak w linku) http://moto.allegro.pl/it...lack_ringi.html dostalem cynk od kolegi Grubego z forum ze takowe sa na allegro za 300zl:) Na dniach zakladam stal na venciaka bo sie dzisiaj mroz zrobil a Keskiny pod koniec zimy beda mialy zrobione i wypolerowane ranty na lusterko:)
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-12-02, 21:44
izba, a gdzie dokładnie te lampy kupiłeś...ode mnie z wiochy gościu też nabył styrane vento i także zakupił ringi i jak twierdzi także za 3 stówki...jakaś rewolucja cenowa czy jak
izba, a gdzie dokładnie te lampy kupiłeś...ode mnie z wiochy gościu też nabył styrane vento i także zakupił ringi i jak twierdzi także za 3 stówki...jakaś rewolucja cenowa czy jak
coraz bardziej mi się nie podobają te lampy. Jak pierwszy raz je zobaczyłem na zlocie u levisa to były nawet spoko, ale teraz znudził mi się ich wygląd. Lepsza soczewka jak u pawelvw.
izba rozklej szkło (czy plastik ) i pomaluj je na czarno wewnątrz.
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-12-03, 08:45
nom fajnie by takie lampiony w czerni wyglądaly ale z takim zestawem jak Arcaj, mówi to ventka izby, może sie fajnie prezentowac niedługo zobaczymy pewnie jakies fotencje
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
nom fajnie by takie lampiony w czerni wyglądaly ale z takim zestawem jak Arcaj, mówi to ventka izby, może sie fajnie prezentowac niedługo zobaczymy pewnie jakies fotencje
tyle to ze za 300zl srebrne kupilem to byla okazja i niby uzywane choc uwiezcie tato myslal ze to nowki zero rys ani zabrudzen nawet orginalne opakowanie nie wiem zego byly tanie a wsio w nich dziala i swieca lepiej jak te moje orginalne(podroby)
Wiem ze felunie sa dobre ale dzis ventyl idzie na stal spadlo troszke sniegu i nie ma co czekac...stal 14 cali co do gleby mysle ze siadzie jeszcze bardziej...heeh bede musial hokej jeszzce zdjac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum