Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2009-10-18, 18:04 KUPIE VENTO
Jak w temacie kupie vw vento z silnikiem 1.8 i koniecznie z gazem do 7000zł maxxxx może macie a moze wiecie kto ma to z checia przygarne jakies namiary na autko Jestem z Kutna woj.łódzkie i jestem w stanie dojechać do 150km w jedna strone po autko jesli trzeba. Ps. Jak kupie to nowy klubowicz wam dojdzie z tematem o furce :D
dam wam tak na szybko ogłoszenie i zdjęcie, bo zbytnio czasu nie mam
"Sprzedam VW VENTO 2.9 VR6
1993 r, wspomaganie, 4xel. szyby, elektryczne lusterka, kierownica victor 28 mm, tylne lampy czarno czerwone, pneumatyczne zawieszenie, silnik 2.9 vr6, rozrząd o przebiegu ok 10 tyś, alu felgi 15, reflektory przerobione na bixenon, skórzana tapicerka, instalacja gazowa (butla w kole, komputer, nowy reduktor do 140 kW, instalacja odłączona on momentu gdy pojawił sie vr6, jesli ktoś chce podłączyć wystarczy dokupić BLOS-a, oczywiście instalacja wbita w dowód). Oryginalnie było to vento GT z silnikiem 2.0 (taki pozostał w dowodzie rejestracyjnym). auto ma wymontowane dywaniki bo wyła wymieniana nagrzewnica i chciałem to dokłądnie wysuszyć.
Auto wymaga remontu/lakierowania i dopieszczenia. OC ważne jeszcze ok 5 miesięcy, przegląd do 30 grudnia, Auto jeździ, bez problemów dojedzie nawet na drugi koniec polski.
sprzedaje bo jestem realistą i wiem że nie bede miał już czasu żeby pociągnąc do końca to co zacząłem.
Cena absolutnie ostateczna to 7 tyś zł kontakt tylko telefoniczny 880 44 88 59 lub 697 44 00 40
Prosze o nie wpisywanie sie w temacie z pytaniami typu ile pali itp. Jeśli szukasz "igiełki" to nie jest to auto dla Ciebie.
Zdjęcia wyśle po weekendzie. Interesują mnie tylko konkretni klienci."
Za tyle to nie wiem czy znajdziesz dobrego lakiernika bo samochód jest cały do malowania. A gdzie blacharz Jak lakier jest w takim stanie to parę elementów na pewno jest do wymiany
ja bede mial ventke do sprzedania za ok miesiąc czasu. 1.8 90 KM tylko nie ma gazu i w sumie powiem ci ze nie wiem czy sie oplaca to wszystko zalezy jak duzo jezdzisz . jestem w stanie moim przy 130 km/h spalic na trasie 7.1 l na 100 kilometrow no jesli wejdzie miasto a jezdzisz spokojnie to powinien sie zadowolic 9 litrami. auto ma 246 tys. najechane tak wiem o (*^*^%$ dosc duzo a powiem ci ze kumpel ma merca c220 diesel 110 KM i gorzej smiga jak ten venciak , takze auto naprawde technicznie super utrzymane wymienilem w nim : oleje , rozrzad no to wiadome (regularnie) ale dodatkowo 4 nowe amory , lozyska na amory , pompa wody, termostat , czujnik do wiatraka, przeplywomierz ,wszystie uszczelki ukladu chlodzenia, lozysko dociskowe sprzegla + sprzeglo komplet , + simering na wale sworznie , gało , drazki kierownicze, wszystkie filtry zmieniane regularnie ,swiece sa nowe + okablowanie , kopulka , wszystkie paski . wyda sie stary trafiles na felerny samochod a wlasnie ze nie to autko robi po 3500 km miesiecznie lecz generalnie po autostradach no i jak na 17 lat i 3 lata takiego uzytkowania naprawde malutko kosztuje . w komplecie jest pelne naglosnienie 6 glosnikow + delikatna tuba ktora dodaje fajny bass , cb , jak chcesz nawigacja 4 opony letnie + alu fele + 4 opony zimowe lecz bez felg ,tempomat , termotronic , welur regulacja fotela kierowcy w 3 plaszczyznach co bedzie do wymiany : zaczyna mi huczec lozysko prawy tyl , lozysko pod poduszka amora , no i akumulator juz slabnie , lakier hmm robilem mu korozje 2 lata temu delikatnie wychodzi lecz nie jest strasznie widoczna i co mnie najbardziej zirytowalo no to maska ; kiedys zostawilem samochod na parkingu i poszedlem na moment na budowe gdy wrocilem zastalem dosc duza ryse na samym froncie czyli to tez by trzeba bylo zrobic . generalnie to szkoda mi sprzedawac tego auto bo mozna powiedziec zakochalem sie ten kto jest fanem tego modelu wie o czym mowa . cena : wiadome ze pieniedzy sie nie odzyska no ale rozsadek mowi ze wypada dac ok 7 tys. zł aaa i autko posiada system ktory przy nie przesadnych predkosciach wyprowadza cie z poslizgu , odkryty w sobote 2 tyg temu w katowicach , sprawdzony i przetestowany z swietnym rezultatem w te sobote we wloszech na serpentynach . tak jak pisalem mozna pytac za ok miesiac czasu .
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-10-19, 16:49
aro1120, spóźniłeś się troszku bo mogłeś mieć moją Ventkę za parę groszy więcej
Ventolotów teraz w brut w internecie, także na pewno znajdziesz coś fajnego, popatrz na co trzeba zwracać uwagę przed zakupem, jak się będziesz do tych rad stosował to na pewno kupisz ładny okaz, może nie od razu ale z czasem...
no stary slyne z pisania litani choc za ksiezami nie przepadam po tym jak mi ksiadz powiedzial cytuje " jak cie spotkam w ciemnej uliczce to ci tak wpier...e ze cie matka nie pozna " no coz jak juz zaczolem pisac to poszlo mi cisnienie . a jestem dokladnie z Olkusza woj. małopolskie a dokladnie 45 kilosow od Katowic a 40 od krakowa czyli w srodku tzn tam mieszkam tylko weekendami (studia co zrobic) a w tygodniu w Wiedniu .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum