hehehe no to badzmy dobrej mysli ;]
nom a lampy jak bedziesz malowal to nie naklejaj tasmy na sreberka bo wszystko sie Cie odklei . Lepiej czyms tak przyslon
Przy malowaniu lamp , to prościej pomalować małym pędzlem , szybciej będzie , bo zastawianie i malowanie sprayem nie bardzo wyjdzie , a oklejać nie polecam bo nawet z lampy w dobrym stanie odłazi odbłyśnik.
Pedzel, pedzel. Zadne wyklejanki. Moje odblysniki niestety troche cierpia bo pomimo, ze po odklejeniu tasmy malarskiej byly cale to klej napaskudzil i trzeba bylo szmatka go wycierac a to juz rysowalo sreberko.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
no nie na nasze wlasie P ale powodem bytl brak kluczy do regulacji wysokosci, teraz mam klucze ale nie mam czasu zalozyc gwintu no i ne wiem czy bed zakladal na zime, dlatego wole sprzedac, a na wiosne moze kupie drugi
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2009-10-25, 17:24
a ten gwint co masz to jest kompletny z tymi gumami co wchodzi w kielich podluznicy?? bo ja zupelnie nie wiem jak ta,m sie to zaklada wiec moze do gwintu nie zaklada sie tych gum... moglbys mi troche to rozjasnic??
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2009-10-26, 16:48
kurde mi cos z przodu stuka:/ gumy na amortyzatorze wymienilem tulejke na wahaczu tez... i malo tego jecsz elewy przedni amor piszczy:/ takjakby sprezyna ale nie znam sie...
nie metaliczny taki suchy stuka na dołkach - na zacisku wszystko sie telepie- poskkręcałem ale nic to nie dało - tak jest u mnie
a moze przeguby sprawdz - czy tam jeszcze jakies smarowidło jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum