Silnik: ON
Wysłany: 2009-10-23, 00:11 VENTO TomeQTomeQ
komentujcie i oceniajcie przedstawię JETTE / VENTO od momentu jak przyjechałem nią z FRANKFURTU po dziś dzień
w brifie miałem ze to JETTA w Polsce ze to VENTO sam nie wiem mi to ryba czy to JETTA czy VENTO kupiłem to auto od właścicielki salonu VW tzn ona była w dowodzie jakaś kombinacja z tym autem były na pewno jeżdże tzn katuje go już od 3 lat hehe ale jest to swietny samochód nigdy ale to nigdy mnie jeszcze nie zawiódł.
postanowiłem także zmienić zegary tzn podświetlenie kolor wskazówek
zmieniłem podświetlanie wszystkich przycisków na niebiesko z fabrycznych pomarańczowych
po jakimiś czasie znowu umaniło mi sie przyciemnianie przednich szyb
hehe tym razem pojezdziłem chyba z 5 miesięcy hehe po którymś tam zabraniu dowodu zmuszony byłem zerwać folie ponownie
przyszła zima spadł śnieg to załozyłem zimóweczki ale zeby nie jdzić na stalakach to zakupiłęm sobie felgi ATS 15 cali pomalowałem je pod kolor auta a ranty na czarno mi sie bardzo podoba
ostani czas był dla mojego auta hehe odmładzający w aucie wymieniłem masa pieniedzy w przeciagu 2 miesiecy
-rozrząd
-Napinacze
-filtr oleju
-olej (TEXACO)
-filtr kabinowy
-filtr powietrza
-górne poduszki McPERSONA
-wahacze
-miskę olejową
-uszczelkę miski olejowej
-czujniki oleju
-skrzynie biegów
-olej w skrzyni biegów
-płyn w chłodnicy
-amortyzatorki klapy bagażnika
-oponki na nowe zimowe
-naba MOMO
-kierownicę na MOMO
-odme na pokrywie zaworów
-przewód od odmy do bloku sinika
-przewody chłodnicowe
-klocki hamulcowe
-tarcze hamulcowe
-nowe bębny tył (czekają na załozenie)
-nowe zaciski klocki (czekają na załozenie)
-olej we wspomaganiu
-płyn hamulcowy
chyba na tyle narzie
w najblizszym czasie bezie sprzegło to jest dobre ale ide za ciosem wszytko na nowe idzie hehe i pewnie jeszczee to co odkręce to od razu na nowe wymienie
auto jeszcze przejdzie parę modyfikacji ale jestem już bliski efektu końcowego
Wysłany: 2009-10-23, 00:41
chce sprzedać bo chce kupic cos nowszego w bęzynie i z napędem na 4 koła jakieś volvo audi vwa z pozatym ten samochód juz prawie ukonczyłem co miałem zrobic i czas na cos nowego
Wysłany: 2009-10-23, 14:50
chciałem włozyc silnik VR6 ale nie bede modził bo samochód nie ma napedu na 4 koła takze szkoda modzic z mocą jak sie nie ma czym odpychać wole sobie kupić A4 2,7 biturbo i je zmodyfikować
Ventka ciekawa. Całe szczęście, że ją odratowałeś, o w pewnym momencie to wyglądała jak byś ze złomowiska wyjechał...
Ładnie się prezentuje jak rasowa bestyjka
Wysłany: 2009-10-23, 15:23
Lwomati napisał/a:
Ventka ciekawa. Całe szczęście, że ją odratowałeś, o w pewnym momencie to wyglądała jak byś ze złomowiska wyjechał...
Ładnie się prezentuje jak rasowa bestyjka
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-05-08, 12:37
TomeQTomeQ, to juz musisz sam zdecydowac jak bedzie Ci sie autko widziec w pakiecie US to zakładaj mi osobiscie sie podoba tak jak jest auto ma swój klimat
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum