za tydzien pojade na gielde i zobacze co i jak
i dam ci znac podaj mi nr tel to bym ci podal cene jak by ci odpowiadala to ci wezme
tydzien temu byly ciemne
ogólnie mówiąc to jakby było do 250 zł za dobry stan to nawet mnie nie musisz informować
znalazłem jedno ogłoszenie w miejscowości Żary może tak gościu mi sprzeda. Dam Ci znać jak nic nie znajdę. Dzięki za zainteresowanie
Silnik: 1,8 Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 193 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2010-01-01, 11:55
w Tychach jest nowy tor kartingowy podobno bardzo duży może zbierzemy kilka osób i zrobimy rezerwację , jak będzie ktośchętny to zadzwonie i zapytam o wszystko .pozdro
Silnik: 1,8 Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 193 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2010-01-02, 20:52
Więc jest tak: żeby wynająć tor na wyłączność musi być nas min.8 osób a max.10
wtedy zorganizują wyścig w którym jest sesja zapoznawcza czyli taka treningowa po czym odbywają się kwalifikacje a na końcu wyścig i to wszystko odbywa się w 1 godz czasu.
koszt to 1godz./120zł a podobno godzina w zupełnośći wystarcza , ja uważam że warto spróbować . Aha i trzeba podobno przestrzegać tych ich przepisów bo inaczej nas wyrzucą z toru bo ktoś tam ostatnio miał wypadek tak szalał
Teraz trzeba zebrać taką grupę oczywiście jeżeli dalej wszyscy będą chętni ja uważam że nawet może być ciekawie .
A na imprezie kilka fotek na pamiątke , po wyścigu pogaduchy no i fotki naszych ventek .
Pozdrowionka i czekam na wasze opinie?????
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2010-01-03, 00:35
Ja odpadam, zabardzo ochoty niemam na gokarty. Zresztą goniąc na 6,5KM nigdy nie będzie równych szans bo każdy ma inną wage np Ja i Naws Ja byłbym bardziej za paint ball'em np w kozubniku. To jest zabawa, a nie kręcenie się w kółko po torze wielkości mojej działki. Ale temat był już przerabiany i ten pewno zakończy się tak samo
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2010-01-03, 15:13
Ale Piotrek tu nas 8 niema nawet jakby mieli wszyscy przyjechać. Jedyna opcja, że każdy sobie kolege załatwi to wtedy wystarczą 4 ekipy. Lecz nie zmienia to faktu, że na karting się nie pisze. Narazie niemam ochoty na takie zabawy. Taka pora roku, że jakoś do życia nie jestem Narazie zmontujmy jakąś pewną ekipe, a potem pomysły same przyjdą. Lata braknie
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum