ja wiem, mam już kolegę który mi to ma zrobić, tylko muszę rozebrać venciaka, wyciągnąć licznik, dać koledze i zamontować z powrotem ... ale vento musi ze 2-3 dni postać na co nie mogę sobie pozwolić ... ;/ niestety, chyba, żebym miał jakiś drugi licznik i na przekładkę to zrobić ...
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2009-11-29, 18:42, w całości zmieniany 1 raz
ja sie dowiadywalem to ponoc trzeba sie w procesor licznika wbic i trzeba miec do tego schemat ale nigdzie go nie ma w necie , a po co Ci licznik do jezdzenia ja chyba z tydzien jezdzilem bez
zeniTh jeśli dużo jeździsz autkiem to go wyczuwasz. Ja teraz bez patrzenia na licznik potrafię w terenach zabudowanych jeździć blisko 50 km/h na autostradzie 110-120 słyszysz też silnik i wyobrażasz sobie ile może być obrotów więc prędkość jak coś szybko idzie ustalić Więc i bez licznika można jeździć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum